Doerak

profiel Doerak

Naam

Arjan Eikelenboom

Reviews

0

Foto's & tips

34

Blogs

1

Lid sinds

20 mei 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Verenigde Staten

Fav. stad

Miami

Over mij

Vooral pure natuur raakt mij.Maar ook alledaagse zaken waar men normaal gesproken aan voorbij gaat. Het vastleggen op foto van deze zaken wil ik graag leren. Ik ben nog niet zover dat ik hiervoor de juiste apparatuur heb maar ben op de goede weg. Ik ben gek op reizen. Ik kan enorm genieten van stilte. Bijvoorbeeld uitkijken vanaf de rand van een diepe canyon waar roofvogels de thermiek gebruiken om rond te zweven. Die stilte en tevens puurheid raakt mij. Ik geniet hier enorm van. Wandelen zorgt ervoor dat ik op kan gaan in de omgeving die ik bezoek, net als mountainbiken. Ook whitewaterrafting en meer van dat soort actieve sporten geeft me een boost. Nu wil ik nog de juiste fotografeertechnieken onder de knie krijgen om dit allemaal net zo mooi vast te leggen als dat ik het op dat moment ervaar.

Mijn Motto

'Ervaren en beleven is wat mij boeit. Ik word graag onderdeel van hetgeen ik bezoek.'

 

2 reactie(s) bij "Doerak"

  • profile image comment

    Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD? Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld. Groetjes Wouter

    Door woutercello • geplaatst op 2013-01-16 19:03:45
  • profile image comment

    Beste Reisreporter, Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters. Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters! Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina. Veel plezier met reageren! Webmaster Reisreporter

    Door Saphira • geplaatst op 2008-06-04 15:07:54

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (34)

'56706' door Doerak '56706' door Doerak

Verenigde StatenMiami

Verenigde StatenMiami

Lifeguard stand

Doerak

Op South Beach in Miami Beach kom je diverse soorten Lifeguard stands tegen. Deze steekt zo mooi af tegen de kleur van het strand, de zee en de lucht. Die kleurcombinatie geeft het een heel frisse indruk en sprint eruit.

'209895' door Doerak '209895' door Doerak

Verenigde StatenFlorida

Verenigde StatenFlorida

Alerte Alligator

Doerak

Net even ten Noorden van de Tamiami Trail ben ik een dirtroad ingereden en vond deze jongen in het water. Hij lag zo lekker rustig maar toch hield ik voor de zekerheid een paar meter afstand. Je weet tenslotte niet of hij al heeft geluncht he.

'212885' door Doerak '212885' door Doerak

Verenigde StatenFlorida

Verenigde StatenFlorida

Serenity

Doerak

Onweerscomplex boven een kalme zee. Het massieve geheel trekt naar het noorden terwijl de zon net opkomt "vanuit de golven" en mij dit prachtige schouwspel aanbood.

Laatste blogs (1)