Caroline

profiel Caroline

Naam

Caroline Hoefsmit

Reviews

0

Foto's & tips

17

Blogs

0

Lid sinds

02 oktober 2007

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Antarctica

Fav. stad

Barcelona

Mijn Motto

'Als er maar beesten zijn!'

 

3 reactie(s) bij "Caroline"

 • profile image comment

  Hallo Caroline, Mijn naam is Tjam en ik ben vierdejaars HBO-student Communicatie aan de Christelijke Hogeschool Ede. Ik zie dat u in Zambia geweest ben. Voor mijn afstudeeronderzoek wil ik u graag interviewen. Ik wil u enkele vragen stellen over uw reizen naar Afrika. Zou ik uw e-mail kunnen krijgen, zodat ik contact met u op kan nemen? Alvast bedankt voor uw medewerking. Groeten, Tjam.

  Door CHE-student • geplaatst op 2011-10-03 13:00:48
 • profile image comment

  Hoi Caroline, Mooie foto's! Wij gaan volgend weekend 5 dagen naar de Seychellen en hoop dat ik er ook met walvishaaien kan duiken!! goeie tip! Groetjes Ramona!

  Door Ramona005 • geplaatst op 2010-04-30 17:37:08
 • profile image comment

  Beste Reisreporter, Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters. Laat nu een bericht achter bij een mede-Reisreporter! Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina. Veel plezier met reageren! Webmaster Reisreporter

  Door Saphira • geplaatst op 2008-06-03 16:26:05

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (17)

'465253' door Caroline '465253' door Caroline

Seychellen

Seychellen

Duiken met...walvisha

Caroline

In het voorjaar trekken de walvishaaien langs de Seychellen en bestaat er goede kans met ze te duiken. Ze zwemmen dicht bij het wateroppervlak waardoor je ze snorkelend ook ziet. Het was een geweldige ervaring tussen deze rustige reuzen te zwemmen. Ze trekken langzaam verder en het is goed mogelijk met ze mee te zwemmen.

'463699' door Caroline '463699' door Caroline

Antarctica

Antarctica

Kamperen

Caroline

Een nacht kamperen op Antarctica vlak bij een pinguinkolonie is fantastisch. Het wordt niet donker, de pinguins lijken constant in vergadering te zijn en als je 's morgens de tent uit kruipt struikel je bijna over een slaperige weddel rob. Deze excursies moeten vaak van te voren worden betaald en als ze niet worden uitgevoerd krijg je je geld niet terug. Toch is het handig om ze van te voren te boeken. Eenmaal aan boord zal blijken dat de meeste kampeerplaatsen al zijn geboekt door de deelnemers uit de andere landen. Tijdens mijn reis heb ik samen met nog 10 andere deelnemers moeten loten naar de laatste twee plaatsen (en gewonnen). Achteraf had ik het niet willen missen en raad ik aan de excursie van te voren te boeken bij de reis.

'463682' door Caroline '463682' door Caroline

Zimbabwe

Zimbabwe

Wildpark Mana Pools

Caroline

Gedurende een georganiseerde reis ben ik enkele dagen in het wildpark Mana Pools geweest. Wat een ervaring, in dit park is van alles mogelijk van game drives en kano tochten tot wandel safari's. Tijdens de wandelsafari's hebben we olifanten en leeuwen op korte afstand gezien. De gidsen waren erg professioneel en hadden veel kennis, met name over het gedrag van de dieren in het park. Ons geluk kon niet op toen we een groep Afrikaanse wilde honden tegen kwamen. Ik zou graag, tijdens een reis naar zuidelijk Afrika, terug gaan naar dit park en een week in een bushcamp blijven.