Antarctica Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Met een tentje op Antarctica

Gepubliceerd: 19 nov 2007
0

Antarctica als reisbestemming betekent een koude tocht. Kamperen zal dan ook niet als eerste bij je opkomen als je hiernaartoe gaat. Toch is het mogelijk om in een tent te overnachten op het ijs.

Dit jaar is het internationale pooljaar. Als je na het zien van verschillende exposities toe bent aan het echte werk kun je een bezoek brengen aan Antarctica. IJsschotsen, pinguïns, robben en zeehonden maken onderdeel uit van het gebied. Al slapend op het ijs kom je net iets dichterbij het leven op dit poolgebied.

Thika Travel is een organisatie die poolreizen aanbiedt. Tijdens een reis naar de Zuidpool kun je er een nachtje kamperen bij boeken. Zorg wel dat je op tijd bent, want er is een maximum van tien personen. Samen met deze groep en gidsen verblijf je in tenten en slaapzakken, die je beschermen tegen de kou.

Kijk ook bij onze Reisreporter tips over Antarctica.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Antarctica artikelen
Handige Tips
De beste plekken om wildlife te fotograferen volgens experts

09 aug 2016, Wildlife fotograferen, het is een kunst op zich. Maar op welke spot moet je zijn voor de perfecte foto? Wij vroegen het aan twee Columbus Reisreporters die gespecialiseerd zijn in het maken van dit soort foto's.

4
Bizar
Wauw: natuurverschijnselen waar je kippenvel van krijgt

27 jul 2016, Niks is krachtiger dan Moeder Natuur. Zij zorgt ervoor dat wij zoveel moois kunnen bezoeken en beleven hier op aarde. Deze natuurverschijnselen zijn zo ontzettend bijzonder dat je ze eigenlijk niet mag missen. Zet ze op je bucketlist!

0
Reisnieuws
De 8 heetste en koudste bestemmingen op aarde

20 jul 2016, De deur van het vliegtuig gaat open, je stapt uit en de warme lucht komt als een klap binnen. Het zweet loopt je al over de rug bij de gedachte van het moeten tillen van je bagage. Jaja, er bestaan een hele hoop landen waar extreme warmte of kou h...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.