Antarctica Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Gluren bij de zuiderburen

Gepubliceerd: 03 okt 2010
0

Je hebt altijd al naar af willen reizen naar Antarctica. Maar ja, de tijd en het geld belemmeren je. Geen paniek! Vanaf vandaag kun je met Google Street View gratis het ijskoude continent virtueel bezoeken.

Oke, laten we eerlijk wezen: het autootje is niet het hele continent afgestruind. De beelden die geschoten zijn, zijn afkomstig van het gebied rondom Half Moon Island. Hier kun je pinguins spotten en het witte bevroren ijslandschap bekijken.

Street View

Google introduceerde Street View slechts drie jaar geleden voor het eerst in vijf grote Amerikaanse steden. Zo konden mensen overal ter wereld die plekken bekijken . Sindsdien zijn er steeds meer plekken bij gekomen. Inmiddels is de videowagen onze globe flink afgestruind en kun je via Street View bijna alle plekken van de wereld bekijken.

Bekijk Antarctica via de Street View nu zelf.
Foto door: Bowral.reisreporter.nl


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Antarctica artikelen
Handige Tips
De beste plekken om wildlife te fotograferen volgens experts

09 aug 2016, Wildlife fotograferen, het is een kunst op zich. Maar op welke spot moet je zijn voor de perfecte foto? Wij vroegen het aan twee Columbus Reisreporters die gespecialiseerd zijn in het maken van dit soort foto's.

4
Bizar
Wauw: natuurverschijnselen waar je kippenvel van krijgt

27 jul 2016, Niks is krachtiger dan Moeder Natuur. Zij zorgt ervoor dat wij zoveel moois kunnen bezoeken en beleven hier op aarde. Deze natuurverschijnselen zijn zo ontzettend bijzonder dat je ze eigenlijk niet mag missen. Zet ze op je bucketlist!

0
Reisnieuws
De 8 heetste en koudste bestemmingen op aarde

20 jul 2016, De deur van het vliegtuig gaat open, je stapt uit en de warme lucht komt als een klap binnen. Het zweet loopt je al over de rug bij de gedachte van het moeten tillen van je bagage. Jaja, er bestaan een hele hoop landen waar extreme warmte of kou h...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.