Nieuw-Zeeland Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Motel weigert volledig dorp

Gepubliceerd: 24 apr 2009
0

In Nieuw-Zeeland heeft de eigenaar van een motel in Palmerston North na problemen met gasten uit Wainuiomata zijn complex gesloten voor alle zestienduizend inwoners uit deze plaats.

Nadat een sportteam van de middelbare school en een sportclub uit Wainuiomata overlast veroorzaakten, besloot eigenaar Steve Donolly een volledig verbod op te leggen voor alle bewoners van deze plaats. De eigenaar beschuldigt de sportieve jongeren van spugen, geluidsoverlast, het gebruik van vloekwoorden en het niet houden aan de regels.

Schuld van motelmanager
"Ik heb de laatste jaren ongeveer honderd bezoekers uit deze plaats ontvangen en misschien één van hen die wij aardig vonden. Ze zijn het niet waard en we zullen dezelfde maatregelen nemen tegen iedereen die ons zoveel stress bezorgt," zegt Steve Donolly. De directeur van de Wainuiomata middelbare school, gevestigd op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland, reageert hierop door de schuld te geven aan de motelmanager: "Het zijn tieners dus er is altijd een bepaald niveau aan geluidsoverlast. De manager was onredelijk en zelfs vrij agressief".

Foto door marleenrobert.reisreporter.nl
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Nieuw-Zeeland artikelen
Reisnieuws
Droom weg bij deze felblauwe meren en baaien

02 feb 2017, Wat is het toch aan de kleur blauw in water, van azuur tot donker, dat ons reizigers zo aantrekt? Is het de associatie met verre oorden? In dat geval weten wij zeker dat deze zes meren en baaien je in vervoering zullen brengen.

0
Reisnieuws
In beeld: ’s werelds kleurrijkste meren

01 dec 2016, Bij sommige meren lijkt het net alsof er een flinke bak verf doorheen is gegooid om die bijzondere kleur te krijgen. Niks is minder waar. Het water dankt haar kleur aan de natuur. Columbus brengt acht meren met alle kleuren van de regenboog voor j...

1
Bizar
Bijzonder: de 11 opvallendste meren en watervallen

07 nov 2016, Een meer in alle kleuren van de regenboog of een waterval waar je gewoon niet van af kan vallen. Water kan heel bijzondere vormen aannemen. Deze 11 merkwaardige meren en watervallen bewijzen het.

2

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.