Nieuw-Zeeland Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Motel weigert volledig dorp

Gepubliceerd: 24 apr 2009
0

In Nieuw-Zeeland heeft de eigenaar van een motel in Palmerston North na problemen met gasten uit Wainuiomata zijn complex gesloten voor alle zestienduizend inwoners uit deze plaats.

Nadat een sportteam van de middelbare school en een sportclub uit Wainuiomata overlast veroorzaakten, besloot eigenaar Steve Donolly een volledig verbod op te leggen voor alle bewoners van deze plaats. De eigenaar beschuldigt de sportieve jongeren van spugen, geluidsoverlast, het gebruik van vloekwoorden en het niet houden aan de regels.

Schuld van motelmanager
"Ik heb de laatste jaren ongeveer honderd bezoekers uit deze plaats ontvangen en misschien één van hen die wij aardig vonden. Ze zijn het niet waard en we zullen dezelfde maatregelen nemen tegen iedereen die ons zoveel stress bezorgt," zegt Steve Donolly. De directeur van de Wainuiomata middelbare school, gevestigd op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland, reageert hierop door de schuld te geven aan de motelmanager: "Het zijn tieners dus er is altijd een bepaald niveau aan geluidsoverlast. De manager was onredelijk en zelfs vrij agressief".

Foto door marleenrobert.reisreporter.nl
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Nieuw-Zeeland artikelen
Reisnieuws
Door: Noor Dekker
Dit zijn de 10 vrolijkste landen ter wereld

21 okt 2016, Ben je op zoek naar een mooie reisbestemming met vrolijke inwoners? Het 2016 World Happiness Report van de Verenigde Naties helpt je een handje. Zij maken jaarlijks een lijst van de landen met de meest gelukkige inwoners en ja daar staat Nederland...

1
Video
Durf jij het aan? De grootste schommel ter wereld

05 aug 2016, In Queenstown in Nieuw-Zeeland vind je de allergrootste schommel ter wereld. Je schommelt maar liefst 275 meter (!) de diepte in. Je kunt kiezen: achteruit, vooruit of zelfs ondersteboven, mocht je zo'n daredevil zijn. Wauw, zou jij het aandurven?

0
Reisnieuws
Doen: de allermooiste hikes ter wereld

26 jul 2016, Hiken is iets wat wij reizigers graag doen. Al wandelend de mooiste natuur en omgeving verkennen, kom je dicht bij de ware aard van het land. Columbus Travel laat je de allermooiste hikes ter wereld zien. Trek die wandelschoenen maar vast aan!

2

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.