Fiji Artikelen & Blogs

Blog
Ik ging duiken met haaien zonder kooi

31 mrt 2016, Columbus-hoofdredacteur Louise ten Have ging naar de haaien op Fiji.

1
Reportage
Snorkel- en duikparadijzen waar je nooit van hebt gehoord

16 mrt 2016, De mooiste snorkel- en duiktochten zijn duurzaam, met de grootste zorg uitgevoerd, en staan garant voor een onvergetelijke reiservaring. We zochten vier beestachtig goede trips op bijzondere locaties voor je uit.

0
Promotie
Ga mee en ontdek de meest geweldige bestemmingen

13 nov 2015, Nieuwe plekken ontdekken, ontsnappen aan de werkelijkheid en aan het massatoerisme. Booking.com heeft precies wat je nodig hebt. Laat je meenemen naar de best bewaarde geheimen ter wereld: een privé-eiland in de Grote Oceaan, een kamp in de Marok...

0
Reisnieuws
Wauw! 10 verlaten eilanden helemaal voor jezelf

07 nov 2015, Wie of wat neem jij mee naar een onbewoond eiland? Of beter, waar zou je heen gaan als je een onbewoond eiland voor het uitkiezen had? Ontdek de mooiste verlaten eilanden in de wereld en droom weg bij de volgende paradijsjes.

0
Reisnieuws
Te koop: je eigen privé-eiland

08 okt 2015, Je eigen privé eiland, dat klinkt toch als de ultieme droom? Het zal je verbazen, maar jaarlijks komen er duizenden eilanden beschikbaar op de markt. En daar hoef je niet eens miljardair voor te zijn!

0
Reportage
Zo ontdek je de waterwereld van Fiji

11 sep 2015, Fiji bezoeken zonder een lange kajaktocht over zee of door de mangroves is als een eitje zonder zout. Gooi je snorkelspullen aan boord en peddel naar een van de vele motu’s (onbewoonde eilandjes) voor de kust.

0
Reisnieuws
Door: Tom Aussems
Dit zijn de 10 duurste vakanties ter wereld

24 aug 2015, In Nederland hebben we nauwelijks reden tot klagen. Maar met een vette reischeque weten we altijd wel raad. Voor mensen die simpelweg níét weten wat ze met hun eclatante reisbudget aan moeten zijn er deze exorbitante vakanties.

2
Reisnieuws
Fiji - Fiji's finest

14 aug 2012, Dat Fiji meer is dan zon, zee, strand en toeristen hadden wij niet verwacht. Maar die toeristen zitten allemaal op een kluitje, zodat we het rijk alleen hadden op de ruim driehonderd tropische eilanden. We gingen op avontuur en ontdekten, ontdekte...

0
  • Pagina 1 van de 1