Queensland

Wicked camper in Airlie Beach

jonneke was hier op 2008-11-29 Gepost op: 2008-11-29 0 reacties.
Lieve mensen,
gisteren ben heb ik samen met Bram in de Wicked camper van Alex, Marian en Nico (die zitten nu dus op de Whitsunday's) de omgeving een beetje bekeken. Eerst hebben we een rainforest walk gedaan. Dat duurde en uurtje en was erg mooi. Het was gelukkig ook niet zo warm dus het was goed vol te houden. Ik blijf het regenwoud geweldig vinden!
Daarna gingen we naar een waterval (nouja, in het regenseizoen is het een waterval.. in deze tijd van het jaar is het gewoon een meertje) om te zwemmen.
Na een uurtje daar te hebben gechilled zijn we door gegaan naar Andrew (vriend van Brams zus). Daar hebben we lekker gegeten en muziek gemaakt. Andrew is echt een soort hippie. Hij woont in een caravan ergens achteraf, vrij primitief allemaal. Hij heeft ook een super schattige vogel: Pearl. Dat beestje is super tam en wil de hele tijd op je schouder zitten. Hij kan ook op commando fluiten, dat is echt grappig.
Daarna zijn we terug naar Airlie Beach gegaan en heb ik heerlijk geslapen.

Vandaag komt iedereen terug van de Whitsunday Islands dus vanavond gaan we met z'n allen uit.. dat zal wel gezellig worden :D.

Liefs!
0
0

Foto's bij dit blog

Met Pearl.
Alle blogs van jonneke
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.