Queensland

Magnetic Island

jonneke was hier op 2008-11-22 Gepost op: 2008-11-25 1 reacties.
(dit wordt een snel, onduidelijk en kort berichtje omdat internet hier nogal duur is maar ik wilde toch even een blog posten om jullie op de hoogte te houden :p)

Lieve mensen,
ben nu op Magnetic Island, 20 minuten met de ferry vanuit Townsville.
Het is hier echt enorm relaxed (en warm!)
De eerste dag alleen maar gechilled op het strand en bij het zwembad (we hebben een soort tropisch zwembad bij ons hostel, erg fijn).
Gisteren de koala walk gedaan en ik heb een koala gezien!! In het wild!! Echt van suuuper dichtbij. Kon haar aanraken enzo en ze had ook een baby bij zich, echt zoo lief!! Heb d'r ook in beweging gezien, dat is nogal bijzonder aangezien die beesten maar iets van 2 uur per dag wakker zijn. Ze zat de hele tijd te poepen en na een minuut of 10 klom ze de boom in :p. Het was echt heel bijzonder om zo'n beestje in het wild te zien! Vooral omdat we ook zo dichtbij konden komen enzo, dat had ik echt nooit verwacht.
Ik heb er ongeveer 1000 foto's van dus die zal ik zo snel mogelijk hier plaatsten :D.
Er lopen hier op het eiland trouwens echt veel beesten rond. Gisteren ook walabi's (schrijf je dat zo?) gezien en nog wat vage beestjes verder.
Vandaag om 10 uur uitgechecked maar blijf nog paar uurtjes hier op het eiland. Tiiu en Bram zijn al vertrokken naar de volgende stop (whitsundays) maar ik blijf nog een tijdje in Townsville (dat is echt een leuk stadje!) om daar een beetje rond te kijken.
Nou mensen, ik ga zo nog maar eens rond lopen hier op het eiland (heeft in totaal maar 12 kilometer aan wegen, niet zo groot dus). Hopen dat ik nog was leuke dieren zie ;).
Tot de volgende keer!
xx liefs!

p.s. vergeet niet m'n moeder te feliciteren maandag ;) haha.


0
1

Foto's bij dit blog

Met de koala en haar baby!! :D
Alle blogs van jonneke
 

1 reactie(s) bij "Magnetic Island"

  • profile image comment

    Luek al die verhalen, temeer omdat we 2 jaar gelden ook zo trip hebben gemaakt. Je hebt wel mazzel gehad met die Causoaris. Die zijn echt levensgevaarlijk. Toen wij er waren waren zo uitgehongerd omdat die cycloon er net had gewoed. Ik wilde wat fotografern op 50 mtr. afstand en Ausies stonden gelijk te roepen dat ik weg moest gaan. Danger! Veel plezier verder. Peter, reisreporter

    Door pdanielse • geplaatst op 2008-11-22 10:15:30

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.