Cairns

Regenwoud

jonneke was hier op 2008-11-12 Gepost op: 2008-11-14 0 reacties.
Lieve mensen,
daar ben ik weer!
Ben de afgelopen 3 dagen naar Cape Tribulation geweest, het oudste regenwoud van Australie. Dat was echt geweldig mooi! Op de heenreis hebben we ook nog met zo'n bootje gevaren om krokodillen te zien. Heb er maar 2 gezien en die waren piepklein.. Maargoed, het was wel gaaf om te doen.
De eerste dag ben ik naar het strand gegaan, dat was echt spectaculair! Het regenwoud eindigd op het strand en daar begint dan gelijk het Great Barief Reef, heel bijzonder! Hagelwit strandje en helderblauwe zee. Er liggen ook allemaal kokosnoten op het strand. Toen we zo'n kokosnoot probeerden te openen (is erg lastig) kwam er een man naar ons toe om te helpen. Toen ie m bijna open had rook hij eraan en vertelde dat de kokosnoot niet meer goed was. De volgende dag had hij een kokosnoot voor ons bij de receptie achtergelaten met 2 rietjes erin, dat was echt cool.
De tweede dag gingen we jungle surfen (met kabelbanen heel hoog door het regenwoud), dat was echt verschrikkelijk. Ik had echt enorme hoogtevrees en heb echt lopen huilen als een baby toen ik een paar minuten lang 22 meter boven de grond bungelde. Nooit geweten dat ik zo'n last van hoogtevrees heb, begrijp m'n vader nu wel wat beter, haha. Gelukkig waren die instructeurs echt heel erg aardig en ik kreeg zelfs nog een aplausje toen ik de laatste kabelbaan op m'n kop hing.
De laatste dag weer even naar het strand geweest en toen om 1 uur weer met de bus mee. Hebben op de terugweg nog even gezwommen in een super relaxed riviertje, dat was erg lekker.
Ik ga denk ik vrijdag weer terug naar Cape Tribulation maar dan gewoon zelf (met de bus). Het is daar echt zo chill!
Ga straks ook meteen een kaartje kopen voor de bus naar Sydney. Dat is zo'n bus waar je overal op en af kunt stappen.
G'day!
Liefs, xx.
0
0

Foto's bij dit blog

Stiflers mum & Xena, haha!
Daar ga ik dan!
Alle blogs van jonneke
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.