Cairns

Cape Tribulation

jonneke was hier op 2008-11-07 Gepost op: 2008-11-07 0 reacties.
(heb niet zo veel tijd dus houd het kort)
Nou mensen, daar ben ik weer. Het is hier echt enorm warm, overdag kun je bijna niks doen behalve in het zwembad liggen (je kunt hier niet in de zee zwemmen vanwege krokodillen, haaien en kwallen).
Vandaag hebben we een trip geboekt naar Cape Tribulation (oudste regenwoud van Australie). We blijven daar 3 dagen en op de 2e dag gaan we met een kabelbaan door het regenwoud. Zondag vertrekken we en dinsdag avond komen we weer terug.

Hebben vandaag ook 2 locals ontmoet, een van de twee werkt in een hostel en hij heeft ons super veel bonnen gegeven waarmee we gratis kunnen eten bij zo'n restaurant hier, dat is echt relaxed! Morgen gaan we ook met ze uit (met een of andere party bus).

Verdere plannen: Snorkelen bij Barier Reef en volgende week een greyhound bus ticket kopen waarme ik tot sydney kan rijzen in 45 dagen. Je kunt in en uit stappen wanneer je wilt. Verder nog een trip naar de Whitsunday Islands met een zeilboot (2 dagen) en een trip naar Frasier Island (ook 2 dagen).
Dan ben ik als het goed is met oud & nieuw in Sydney waar ik in januari een maandje wil gaan werken. Begin februari wil ik dan naar Nieuw zeeland vliegen (en daar met dolfijnen zwemmen :D) en dan na anderhalve maand naar Perth. Vervolgens naar boven de Westkust af(op?) reizen.
Ik hoop maar dat ik genoeg geld heb, haha!

Tot de volgende keer! (dan heb ik als het goed is wat meer te melden).
0
0
Alle blogs van jonneke
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.