Australië Artikelen & Blogs

Reisnieuws

FOTO: 700 kilo zware krokodil

Gepubliceerd: 11 dec 2009
0

'Voor avonturiers ONLY', promoot het Crocosaurus Cove in Darwin, maar eigenlijk is er niks avontuurlijks aan. Een 700 kilo zware krokodil is zeker angstaanjagend, maar vanachter een plastic wand kan je niks gebeuren.

Alhoewel wij van Columbus het niet eens zijn met het houden van dieren in gevangenschap voor ons eigen vermaak, willen we jullie toch niet deze foto's onthouden.Het park Crocosaurus Cove ligt in het noorden van Australië en geeft zwemmers de gelegenheid om hun bad te delen met een enorme krokodil van ruim 700 kilo.'The Cage of Death' is de plastic bak die ter water wordt gelaten en kan twee zwemmers tegelijk houden. Het plastic is gehard zodat de klauwen en de kaken van de krokodil geen schade kunnen maken.De bak is bijna drie meter hoog en is voor 75 procent gevuld met water. In het bovenste gedeelte zit lucht, zodat de zwemmers af en toe adem kunnen halen.The Cove heeft zeven grote krokodillen, waaronder de 700 kilo wegende Burt die met zijn vijf meter lange lichaam het meeste indruk maakt.Burt is niet zomaar een krokodil, maar speelde een grote rol in de film Crocodile Dundee.

Bron: News.com.au

Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Australië artikelen
Reisnieuws
Door: Noor Dekker
Dit zijn de 10 vrolijkste landen ter wereld

21 okt 2016, Ben je op zoek naar een mooie reisbestemming met vrolijke inwoners? Het 2016 World Happiness Report van de Verenigde Naties helpt je een handje. Zij maken jaarlijks een lijst van de landen met de meest gelukkige inwoners en ja daar staat Nederland...

2
Foto-album
Door: Noor Dekker
Sssttt: 8 beeldschone geheime strandjes

10 okt 2016, Wat een narigheid: een vol bezet strand met hordes toeristen. Gelukkig zijn er echt nog wel kustplekken die zo goed als niet opgemerkt zijn door de stroom toeristen. Columbus zet acht van deze geheime stranden voor je op een rij, zodat jij kunt ge...

0
Reisnieuws
Deze reiservaringen moet je meemaken voordat ze weg zijn

18 aug 2016, Een ding is zeker, het leven staat nooit stil. Alles lijkt mogelijk! Als reiziger moet je alle kansen grijpen en in het moment leven. De volgende 10 reiservaringen en activiteiten kun je echt niet missen, nog even en ze zijn er niet meer.

2

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.