Australië Artikelen & Blogs

Reisnieuws

FOTO: 700 kilo zware krokodil

Gepubliceerd: 11 dec 2009
0

'Voor avonturiers ONLY', promoot het Crocosaurus Cove in Darwin, maar eigenlijk is er niks avontuurlijks aan. Een 700 kilo zware krokodil is zeker angstaanjagend, maar vanachter een plastic wand kan je niks gebeuren.

Alhoewel wij van Columbus het niet eens zijn met het houden van dieren in gevangenschap voor ons eigen vermaak, willen we jullie toch niet deze foto's onthouden.Het park Crocosaurus Cove ligt in het noorden van Australië en geeft zwemmers de gelegenheid om hun bad te delen met een enorme krokodil van ruim 700 kilo.'The Cage of Death' is de plastic bak die ter water wordt gelaten en kan twee zwemmers tegelijk houden. Het plastic is gehard zodat de klauwen en de kaken van de krokodil geen schade kunnen maken.De bak is bijna drie meter hoog en is voor 75 procent gevuld met water. In het bovenste gedeelte zit lucht, zodat de zwemmers af en toe adem kunnen halen.The Cove heeft zeven grote krokodillen, waaronder de 700 kilo wegende Burt die met zijn vijf meter lange lichaam het meeste indruk maakt.Burt is niet zomaar een krokodil, maar speelde een grote rol in de film Crocodile Dundee.

Bron: News.com.au

Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Australië artikelen
Reisnieuws
Bizar! De opmerkelijkste natuurfenomen van 2016

04 feb 2017, Afgelopen jaar had de natuur wederom bijzondere verrassingen in petto, van een deken van spinnenwebben tot een kokendhete rivier. Dit waren de meest zeldzame natuurfenomenen van de laatste tijd.

1
Reisnieuws
Door: Tom Aussems
Stap in de auto en ga! 3x Avontuurlijkste autoreizen

24 jan 2017, Amazon Adventures zet avontuurlijke autoreizen uit aan of náár de andere kant van de wereld. Nieuw is de Transasia Classic, van Amsterdam naar China en terug! Om je een idee te geven… Dit staat er op de planning.

1
Video
Nog nooit gezien! Pulserende onderwaternijlpaardjes

22 jan 2017, Deze, bij gebrek aan een betere naam, kleine onderwaternijlpaardjes - een inkvisachtige met de wetenschappelijke naam Metasepia pfefferi - kunnen zich camoufleren als geen ander. Dat doen ze door hun lichaam te laten pulseren in talloze kleuren. J...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.