Winnares droombaan terecht image
Ben.g.weber

Winnares droombaan terecht

De winnares van het vervolg op de Australische Best Job in the World is terecht. Mevrouw Defeo's heeft zich eindelijk gemeld, en zal de helpende hand worden van Ben Southall. Daarmee is helaas jouw tweede kans om deze job te veroveren van de baan.

Na verscheidene pogingen van Queensland Tourism om de winnares van het vervolg op de Autralische Best Job in the World te bereiken, heeft de Amerikaanse dan eindelijk haar e-mail gelezen.

Onvindbaar

Een lange tijd was Ms Defeo's, de gelukkige winnares, onvindbaar. Maar nadat ze het bericht las dat een Amerikaanse vrouw haar prijs nog niet geclaimd had, besloot ze een kijkje te nemen in haar e-mail. Daar kwam ze tot de prettige conclusie dat zij uit 23.000 aanmeldingen verkozen is om Ben Southall te helpen met het verbeteren van de toerisme in Queensland.

Competitie

De competitie sloot op 9 oktober nadat er 23.000 aanmeldingen binnengekomen waren uit 15 verschillende landen. Zou de winnares nog niet gereageerd hebben voor 23 oktober, dan zou Queensland Tourism opnieuw een competitie organiseren. De actie, genaamd Best Experience in the World, was op zoek naar gegadigden voor een vakantie van twee maanden op de Australische eilanden. In ruil daarvoor moeten ze Ben Southall helpen bij zijn taken om het toerisme in Queensland te bevorderen.

Gelukkige winnares

Gelukkig is de winnares uiteindelijk terecht en kan ze lekker gaan genieten van de prachtbaan. Ze zal samen met haar man en twee tienerdochters naar Australie afreizen om daar hun eerste bezoek aan Queensland te brengen. Zij kunnen niet wachten om te gaan zwemmen en snorkelen. Daarbij zien ze er erg naar uit om Ben te ontmoeten.

Best Job

Ben Southall, de 33-jarige winnaar van de eerste competitie, ontvangt een salaris van 150.000 dollar. Als tegenprestatie moet hij het toerisme in Queensland stimuleren. Tijdens deze periode verblijft hij in een driekamer strandhuis en promoot hij het eiland via wekelijkse blogs, foto's en video's


Foto van: Islandreefjob.com

Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.