Veel animo voor droomreis image
Koenthal

Veel animo voor droomreis

Dat het motto ‘beter een goede buur dan een verre vriend’ niet altijd opgaat, bewijzen de maar liefst twintigduizend mensen die zich hebben ingeschreven om wannabe friend te worden van de Engelsman Ben Southall.

Southall won enkele maanden geleden een wedstrijd voor een absolute droombaan: een half jaar lang tegen een royale vergoeding Hamilton Island in het Australische Great Barrier Reef bewaken.

Best Experience in the World

Vorige maand startte de Australische deelstaat Queensland met de actie Best Experience in the World om Ben bij zijn werkzaamheden op het droomeiland te helpen. De gelukkige winnaar mag drie vrienden meenemen op een volledig betaalde reis van zeven weken naar Hamilton Island.

Ervaring voor het leven

De winnaar en zijn vrienden krijgen ook de kans om steden als Brisbane en Port Douglas en andere eilanden in Queensland te bezoeken. Het is de bedoeling dat ze hun bevindingen rapporteren aan Ben door middel van foto’s, videobeelden en een blog.

Stortvloed aan reacties

Er zijn inmiddels maar liefst 20.000 aanmeldingen uit 142 verschillende landen binnen. Ook meedoen? Je hebt nog tot 7 oktober de tijd om je aan te melden voor de baan van beste vriend. Kijk op www.islandreefjobs.com

Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.