Australië Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Scrabbelen voor droomreis

Gepubliceerd: 30 apr 2009
0

Magali Heuberger is nog steeds in de race voor het winnen van de 'beste baan ter wereld'. Onlangs maakte zij samen met ruim honderd mensen reclame voor de Great Barrier Reef op het strand van Zandvoort.

Voordat de winnaar bekend wordt gemaakt, wilde ze nog eenmaal een goede stunt uithalen om de aandacht te trekken en hiermee haar kans op de baan te vergroten. De vrienden van de enthousiasteling vormden samen met voorbijgangers de letters van de naam 'Great Barrier Reef'. Vanuit een helikopter liet de Amsterdamse foto's maken van de actie.

Finale
Magali gaat 6 mei als enige Nederlander samen met vijftien anderen de finale in voor haar droombaan: een half jaar lang het tropische Hamilton Island in de Great Barrier Reef in Australië bewaken. Gisteren vertrok ze naar het zonnige Down Under om zich voor te bereiden. Het salaris voor de baan bedraagt 10.000 euro per maand. De 25-jarige is verkozen uit een groep van 35.000 sollicitanten die uit tweehonderd verschillende landen komen.


deel dit artikel met je vrienden:
Meer Australië artikelen
Reisnieuws
Door: Noor Dekker
Dit zijn de 10 vrolijkste landen ter wereld

21 okt 2016, Ben je op zoek naar een mooie reisbestemming met vrolijke inwoners? Het 2016 World Happiness Report van de Verenigde Naties helpt je een handje. Zij maken jaarlijks een lijst van de landen met de meest gelukkige inwoners en ja daar staat Nederland...

1
Foto-album
Door: Noor Dekker
Sssttt: 8 beeldschone geheime strandjes

10 okt 2016, Wat een narigheid: een vol bezet strand met hordes toeristen. Gelukkig zijn er echt nog wel kustplekken die zo goed als niet opgemerkt zijn door de stroom toeristen. Columbus zet acht van deze geheime stranden voor je op een rij, zodat jij kunt ge...

0
Reisnieuws
Deze reiservaringen moet je meemaken voordat ze weg zijn

18 aug 2016, Een ding is zeker, het leven staat nooit stil. Alles lijkt mogelijk! Als reiziger moet je alle kansen grijpen en in het moment leven. De volgende 10 reiservaringen en activiteiten kun je echt niet missen, nog even en ze zijn er niet meer.

2

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.