Australië Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Scrabbelen voor droomreis

Gepubliceerd: 30 apr 2009
0

Magali Heuberger is nog steeds in de race voor het winnen van de 'beste baan ter wereld'. Onlangs maakte zij samen met ruim honderd mensen reclame voor de Great Barrier Reef op het strand van Zandvoort.

Voordat de winnaar bekend wordt gemaakt, wilde ze nog eenmaal een goede stunt uithalen om de aandacht te trekken en hiermee haar kans op de baan te vergroten. De vrienden van de enthousiasteling vormden samen met voorbijgangers de letters van de naam 'Great Barrier Reef'. Vanuit een helikopter liet de Amsterdamse foto's maken van de actie.

Finale
Magali gaat 6 mei als enige Nederlander samen met vijftien anderen de finale in voor haar droombaan: een half jaar lang het tropische Hamilton Island in de Great Barrier Reef in Australië bewaken. Gisteren vertrok ze naar het zonnige Down Under om zich voor te bereiden. Het salaris voor de baan bedraagt 10.000 euro per maand. De 25-jarige is verkozen uit een groep van 35.000 sollicitanten die uit tweehonderd verschillende landen komen.


deel dit artikel met je vrienden:
Meer Australië artikelen
Reisnieuws
Bizar! De opmerkelijkste natuurfenomen van 2016

04 feb 2017, Afgelopen jaar had de natuur wederom bijzondere verrassingen in petto, van een deken van spinnenwebben tot een kokendhete rivier. Dit waren de meest zeldzame natuurfenomenen van de laatste tijd.

1
Reisnieuws
Door: Tom Aussems
Stap in de auto en ga! 3x Avontuurlijkste autoreizen

24 jan 2017, Amazon Adventures zet avontuurlijke autoreizen uit aan of náár de andere kant van de wereld. Nieuw is de Transasia Classic, van Amsterdam naar China en terug! Om je een idee te geven… Dit staat er op de planning.

1
Video
Nog nooit gezien! Pulserende onderwaternijlpaardjes

22 jan 2017, Deze, bij gebrek aan een betere naam, kleine onderwaternijlpaardjes - een inkvisachtige met de wetenschappelijke naam Metasepia pfefferi - kunnen zich camoufleren als geen ander. Dat doen ze door hun lichaam te laten pulseren in talloze kleuren. J...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.