Australië Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Luhrmann zet zich in voor Australie

Gepubliceerd: 23 jan 2009
0

Baz Luhrmann, bekend van films als Romeo & Juliet en het nieuwe succesvolle Australia, zet zijn talent nu in om zijn vaderland te promoten in de rest van de wereld.

Het idee voor de campagne, die door Tourism Australia in verschillende landen uitgezet wordt, komt van Baz Luhrmanns nieuwe bioscoopfilm Australia.
In deze film wordt het verhaal van een Engelse aristocrate (Nicole Kidman) verteld, die naast avontuur en romantiek zichzelf in Australië hervindt en de echte waarden in het leven leert kennen.

Ware ik vinden
Dit thema werd voor de campagne gebruikt en is in twee korte films in scène gezet. Ook hierbij gaat het om het thema transformatie. Het geeft het verhaal weer van twee mensen, die gestresst en gescheiden van hun dierbaren leven. In Australië hervinden ze hun ware ik.

Walkabout
Het thema van de campagne Walkabout werd gekozen vanwege de Australische betekenis: vakantie, tijd voor ontspanning, plezier, ontdekkingen en hereniging met onze dierbaren en het hervinden van onszelf.
Dat is onafscheidelijk verbonden met de cultuur en de geloofsovertuiging van de Australische Aboriginals. Wie op een walkabout gaat, laat de stress van het dagelijkse leven achter zich en ontdekt opnieuw, wat belangrijk is in het leven.

Bekijk de campagnefilm

Lees meer over de film Australia en win een droomreis!

deel dit artikel met je vrienden:
Meer Australië artikelen
Reisnieuws
Lichtgevend water. Gephotoshopt of echt?

14 mei 2017, Sterk staaltje Photoshop. Of toch niet?! Als je voor de kust van Tasmanië door het water waadt, licht het water op ... Dit bijzondere natuurspektakel wordt veroorzaakt door de zeevonk-alg, die zorgt voor een schitterende blauwe gloed. Kijken!

0
Reisnieuws
5x de beste onontdekte surfspots voor beginners

12 apr 2017, Niets is heerlijker dan aan de drukte van het dagelijkse leven te ontsnappen door op je surfplank de golven te bedwingen. Ook leren surfen? Dit zijn de beste surfspots voor beginners én de beste surftijd.

0
Reisnieuws
10x de mooiste skylines én de geheimste uitkijkpunten

05 apr 2017, Je hebt van die skylines die uit duizenden te herkennen zijn, zoals deze tien. De Columbus-redactie en Reisreporters wijzen je op de allermooiste en minst drukke uitkijkpunten.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.