Australië Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Luhrmann zet zich in voor Australie

Gepubliceerd: 23 jan 2009
0

Baz Luhrmann, bekend van films als Romeo & Juliet en het nieuwe succesvolle Australia, zet zijn talent nu in om zijn vaderland te promoten in de rest van de wereld.

Het idee voor de campagne, die door Tourism Australia in verschillende landen uitgezet wordt, komt van Baz Luhrmanns nieuwe bioscoopfilm Australia.
In deze film wordt het verhaal van een Engelse aristocrate (Nicole Kidman) verteld, die naast avontuur en romantiek zichzelf in Australië hervindt en de echte waarden in het leven leert kennen.

Ware ik vinden
Dit thema werd voor de campagne gebruikt en is in twee korte films in scène gezet. Ook hierbij gaat het om het thema transformatie. Het geeft het verhaal weer van twee mensen, die gestresst en gescheiden van hun dierbaren leven. In Australië hervinden ze hun ware ik.

Walkabout
Het thema van de campagne Walkabout werd gekozen vanwege de Australische betekenis: vakantie, tijd voor ontspanning, plezier, ontdekkingen en hereniging met onze dierbaren en het hervinden van onszelf.
Dat is onafscheidelijk verbonden met de cultuur en de geloofsovertuiging van de Australische Aboriginals. Wie op een walkabout gaat, laat de stress van het dagelijkse leven achter zich en ontdekt opnieuw, wat belangrijk is in het leven.

Bekijk de campagnefilm

Lees meer over de film Australia en win een droomreis!

deel dit artikel met je vrienden:
Meer Australië artikelen
Reisnieuws
Bizar! De opmerkelijkste natuurfenomen van 2016

04 feb 2017, Afgelopen jaar had de natuur wederom bijzondere verrassingen in petto, van een deken van spinnenwebben tot een kokendhete rivier. Dit waren de meest zeldzame natuurfenomenen van de laatste tijd.

1
Reisnieuws
Door: Tom Aussems
Stap in de auto en ga! 3x Avontuurlijkste autoreizen

24 jan 2017, Amazon Adventures zet avontuurlijke autoreizen uit aan of náár de andere kant van de wereld. Nieuw is de Transasia Classic, van Amsterdam naar China en terug! Om je een idee te geven… Dit staat er op de planning.

1
Video
Nog nooit gezien! Pulserende onderwaternijlpaardjes

22 jan 2017, Deze, bij gebrek aan een betere naam, kleine onderwaternijlpaardjes - een inkvisachtige met de wetenschappelijke naam Metasepia pfefferi - kunnen zich camoufleren als geen ander. Dat doen ze door hun lichaam te laten pulseren in talloze kleuren. J...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.