Voor € 66 vliegen vanaf de VS, zo regel je het image
Paulo

Voor € 66 vliegen vanaf de VS, zo regel je het

Geen grap: in 2017 vlieg je voor € 66 vanaf de VS naar Europa! Norwegian Air, dat al aankondigde nieuwe routes van en naar de VS te openen, is verantwoordelijk voor deze speciale vliegdeals. Wij weten al wat we vólgend jaar voor kerst willen...



New York City komt een behoorlijke stap dichterbij in 2017 (Foto: NNancyJanssen).



Voorlopig gaat het nog om vluchten vanuit de States naar ons continent. Maar het is aannemelijk dat er ook goedkope retourdeals volgen. Norwegian Air kiest zijn Amerikaanse vertrekhavens strategisch. Zo komen kleine vliegvelden die weinig tot geen internationale vluchten verwerken, zoals Westchester County Airport in de staat New York en Bradley International Airport in de staat Conecticut, in aanmerking. Edinburgh, Birmingham en het Noorse Bergen worden genoemd als aankomsthavens in Europa.



Goedkope deal



Het geheim zit volgens de CEO in de kleinere toestellen, hun 737 Max-jets. Hoewel ze geschikt zijn voor langeafstandsvluchten kunnen ze, door hun geringe omvang, landen op kleinere vliegvelden die miner kosten. Bovendien zijn ze efficiënter dan Boeings.



Norwegian Air is niet de enige die goedkope Trans-Atlantische vluchten aanbiedt. IJslands Wow Air bood al vluchten van Boston naar Parijs aan voor € 95 en ook Eurowings, het kleine broertje van Lufthansa, heeft plannen voor goedkope vluchten naa de VS. Wij kunnen niet wachten in ieder geval.