Nevada Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Las Vegas, Verenigde Staten

Gepubliceerd: 15 jun 2012
0

What happens in Vegas, stays in Vegas. Geheime huwelijken, dronken en andersoortige uitspattingen en vooral: bergen geld. Uiteindelijk wint het huis altijd, maar hoe haal je meer uit je harde dollars? 31 tips voor Vegasten die slap in de was zitten (big spenders) en iedereen met een bescheiden budget (big savers) ;-)

Columbus Travel
Columbus Travel
Voor big spenders & big savers

Volledig losgeslagen kapitalisme? Één groot Disneyland? Poel van verderf? Volledig verslavend? Guilty on all charges. Las Vegas (Spaans voor ‘De weilanden’) wekt weerzin op maar heeft tegelijkertijd een onweerstaanbare aantrekkingkracht als het grootste pretpark ter wereld.

Geen slechte prestatie voor een pioniersstad die amper honderd jaar geleden in de staat Nevada werd gesticht. Met dank uiteraard aan de honderden bizarre hotels met inpandige casino’s, maar ook aan het gemak waarmee je hier (spontaan) kunt trouwen en aan de legendarische huisoptredens van muziekgrootheden als Frank Sinatra, Sammy Davis Jr. en Elvis Presley. Ben je al het gok- en entertainmentgeweld beu? Binnen een halfuur zit je midden in de woestijn en ben je op weg naar de meest imposante natuur van Amerika, waaronder de Grand Canyon, Death Valley en de Valley of Fire.

Lees het volledige artikel in Columbus Magazine Editie 34

Klik om te kijken of de papieren editie of de digitale editie nog beschikbaar is. 

deel dit artikel met je vrienden:
Meer Verenigde Staten artikelen
Video
Door: Noor Dekker
Ingang topgeheime Area 51 gevonden. Dit gebeurt

27 nov 2016, Twijfel jij na dit filmpje nog aan het bestaan van het topgeheime Area 51?

0
Voordeel
Door: Emily Gohres
De 50 beste voordeeltips van 2015

21 dec 2015, We hebben het afgelopen jaar veel artikelen geschreven over hoe je zo voordelig mogelijk kunt reizen. Nu het einde van het jaar in zicht is, brengen we je een overzicht van al onze super handige voordeeltips uit 2015. Doe er je voordeel mee in 2016.

1
Reisnieuws
Buitenaardse snelweg

15 apr 2007, Tja, je moet iets verzinnen om toeristen aan te trekken. In Area 51 in Nevada, een gebied dat officieel niet eens bestaat, komen naar verluidt elke dag automobilisten, motorrijders en …. ruimteschepen voorbij! De plek wordt gezien als een landpla...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.