Hawaï Artikelen & Blogs

Reisnieuws

VIDEO: Nachtsurfen op monstergolf

Gepubliceerd: 24 jun 2012
0

Australiër Mark Visser heeft een droom: de beste surfer ter wereld worden. Hij durfde het aan om monstergolf 'Jaws' te lijf te gaan en dat nog eens 's nachts!

Hawaii is een erg populaire surfbestemming. Hier gaan de golven tot dertig meter hoog, maar voor Australiër Mark Visser is dat nog niet gevaarlijk genoeg. Daarom koos hij ervoor deze monstergolf 's nachts te lijf te gaan. Uiteraard heeft hij voor de nodige veiligheidsmaatregelen gezorgd. Hij voorzag zijn surfboard en zijn drijfvest met led-lichten en twee vrienden, één op een jetski en één in een helikopter, hielden hem voortdurend in het oog.


Mark Visser Rides JAWS at Night! from Fortrus Sports on Vimeo.'Jaws' overdag


Canon 5D Mark II Slow Motion + Jaws ( Peahi ) 12-7-09 from iamkalaniprince on Vimeo.
Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Verenigde Staten artikelen
Reisnieuws
Doen! De mooiste bestemmingen buiten de gebaande paden

16 aug 2016, Als ervaren reiziger en Columbuslezer wil je niet alleen de voorgekauwde toeristische plekjes leren kennen, maar ben je vooral benieuwd naar de mooie plekken buiten de gebaande paden. Het wordt steeds lastiger om echt onontdekte plekjes te vinden,...

0
Bizar
Wauw: natuurverschijnselen waar je kippenvel van krijgt

27 jul 2016, Niks is krachtiger dan Moeder Natuur. Zij zorgt ervoor dat wij zoveel moois kunnen bezoeken en beleven hier op aarde. Deze natuurverschijnselen zijn zo ontzettend bijzonder dat je ze eigenlijk niet mag missen. Zet ze op je bucketlist!

0
Reisnieuws
Kippenvel: vlieg mee naar het paradijs

17 apr 2016, Hawaï in de Stille Zuidzee wordt door velen gezien als het paradijs op aarde. Voor de mensen die er nog niet geweest zijn, is het moeilijk om in te schatten hoe mooi het er nou echt is. Filmmaker Karim Iliya besloot daarom het eiland eens mooi in...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.