Colorado Artikelen & Blogs

Reisnieuws

VIDEO: Leeuwin wil kind opeten

Gepubliceerd: 18 sep 2011
0

Samen met je kind naar de dierentuin. Het is gezellig en vooral voor de kids heel leuk, maar pas wel op leeuwin Angie als je naar de Cheyenne Mountain Zoo in Colorado Springs, Verenigde Staten, gaat. Zij kan je peuter wel eens als een lekkere prooi zien.

Dit kleine jongetje is zich van geen kwaad bewust. Lachend denkt hij dat de leeuwin met hem wil spelen, terwijl zij de ruit het liefst eruit zou willen slaan om hem als smakelijke prooi te verslinden. Gelukkig maar dat er zo'n dik glas tussen zit, want wie weet hoe het anders met dit jongetje afgelopen zou zijn.
Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Verenigde Staten artikelen
Reisnieuws
Door: Tom Aussems
Trailermade: het mobiele alternatief voor Airbnb

15 dec 2015, Wie gewend is aan het idee om te overnachten bij particulieren, zoals met Airbnb, maar op vakantie graag over meer bewegingsvrijheid beschikt, is er nu een alternatief op wielen: Trailermade.

0
Interview
Door: Tom Aussems
Je eigen jungle in je achtertuin

30 nov 2015, ‘Boven me hangen passievruchten aan het prieel. De geur van de nachtbloeiende jasmijn hangt nog in de lucht van afgelopen nacht. De vochtigheidsgraad is 85 procent. Ik sta in de tropen in mijn eigen achtertuin.’ Permaculturist – een soort bo...

0
Reisnieuws
Door: Tom Aussems
Dit zijn de 10 duurste vakanties ter wereld

24 aug 2015, In Nederland hebben we nauwelijks reden tot klagen. Maar met een vette reischeque weten we altijd wel raad. Voor mensen die simpelweg níét weten wat ze met hun eclatante reisbudget aan moeten zijn er deze exorbitante vakanties.

2

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.