Amerikaanse stad te koop image
Mytravellingnet

Amerikaanse stad te koop

Heb je altijd al gedroomd van een eigen camping? Of een eigen motel, restaurant of zwemparadijs? Dit is je kans! In de VS staat een stadje te koop dat al deze faciliteiten biedt. En dat is nog maar het begin...

White's City
Het gaat om het woestijnstadje White's City in de staat New Mexico. In 1927 opgericht door Charlie L. White en sindsdien in de familie gebleven. Echter, de jongste generatie heeft geen interesse meer in het runnen van het stadje en heeft daarom besloten tussen a.s. maandag en woensdag de hele boel te veilen.

What's in it for...
En wat krijgt de nieuwe eigenaar dan allemaal? Niet niks, in ieder geval. In het toeristenstadje bevinden zich onder andere maar liefst twee motels, 25 kampeerplekken, een "RV Park" (kampeerterrein voor campers), een postkantoor, kruidenierszaak, twee restaurants, een cadeauwinkel, tankstation, museum, "opera house", ijswinkel en een zwemparadijs. Ook zullen stukken land rondom de stad geveild worden en maar liefst 30.000 items uit het stadsmuseum.

Wil je meer informatie over White's City, klik dan hier. Wil je meer informatie over de veiling of foto's van de stad bekijken, klik dan hier.