Verenigde Staten Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Naked Cowboy vs. Naked Cowgirl

Gepubliceerd: 27 jun 2010
0

Bijna iedereen kent wel de Naked Cowboy op Times Square. Er is goed nieuws voor de mannen, want hij heeft er gezelschap bijgekregen: de Naked Cowgirl. Maar of iedereen daar nou zou blij mee is...

De Naked Cowboy domineert al jarenlang Times Square in New York. Met zijn bijzondere verschijning en gitaargetokkel weet hij (de vooral vrouwelijke) voorbijgangers te goed te vermaken. Een voormalig stripster vond het zo'n leuk idee, dat ze al een tijdje als de Naked Cowgirl een graantje mee probeert te pikken van zijn succes. The Cowboy is not amused...

Foto: hela.reisreporter.nl


en krijg iedere week het beste reisnieuws gratis in je mailbox.
Volg Columbus Magazine ook via Twitter, Facebook en Hyves.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Verenigde Staten artikelen
Reisnieuws
Bizar. Deze 7 landen bestaan niet écht...

24 feb 2017, Buiten de gebaande paden treden? Met deze zeven landen die niet officieel worden erkend gaat dat zeker lukken!

0
Reisnieuws
Skiër overleeft val van 45 meter en filmde alles

15 feb 2017, Stel je voor: je bent lekker zorgeloos aan het skiën en ineens houdt de berg op. Het overkwam deze pechvogel, die maar liefst vijfenveertig meter naar beneden kukelde! Gelukkig lag er zestig centimeter sneeuw. Zijn GoPro-camera filmde het ongeluk.

0
Reisnieuws
Tegenvallers! 's Werelds saaiste toeristische trekpleisters

07 feb 2017, Je kent het wel. Je gaat voor het eerst naar een stad of land en stelt je héél veel voor van een bepaalde bezienswaardigheid. Ten onrechte, want in werkelijkheid stelt het niets voor. Dit zijn onze tegenvallers. Wat zijn de jouwe?

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.