Verenigde Staten Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Overnachten in Hollywoodbord

Gepubliceerd: 13 mei 2010
0

Normaliter kun je alleen van grote afstand het Hollywoodteken bekijken. Maar daar kan verandering in komen, want er zijn plannen om het befaamde icoon om te bouwen tot heus hotel.

De Deense architect Christian Bay hoopt het iconische Hollywoodteken om te mogen toveren tot een luxueus hotel. Door de ligging op een berg aan de voet van Los Angeles zijn gasten verzekerd van een spectaculair uitzicht. Zo kan het teken definitief behouden worden én kan meteen gebruik gemaakt worden van een unieke ligging.

Toekomst

Bay, eigenaar van van architectenbureau Bay Arch, hoopt dat zijn ambitieuze plannen goed zullen worden ontvangen door de inwoners van Los Angeles. 'Ik hoop dat mensen dit voorstel zien als een toekomst voor het Hollywoodsein. De transformatie zal een publieke trekpleister creëren, die nu nog nergens in LA te vinden is.'

Luxueus hotel

Het teken moet dan wel worden verbouwd en zal in grootte meer dan twee keer toenemen. Over tien verdiepingen worden 308 kamers verspreid worden met ieder een eigen thema. Daarnaast staan er veel voorzieningen in de planning, zoals een bioscoop, zwembad, restaurants, conferentieruimte, observatiedek en een museum.

Foto'sVolg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Verenigde Staten artikelen
Reisnieuws
Skiër overleeft val van 45 meter en filmde alles

15 feb 2017, Stel je voor: je bent lekker zorgeloos aan het skiën en ineens houdt de berg op. Het overkwam deze pechvogel, die maar liefst vijfenveertig meter naar beneden kukelde! Gelukkig lag er zestig centimeter sneeuw. Zijn GoPro-camera filmde het ongeluk.

0
Reisnieuws
Tegenvallers! 's Werelds saaiste toeristische trekpleisters

07 feb 2017, Je kent het wel. Je gaat voor het eerst naar een stad of land en stelt je héél veel voor van een bepaalde bezienswaardigheid. Ten onrechte, want in werkelijkheid stelt het niets voor. Dit zijn onze tegenvallers. Wat zijn de jouwe?

1
Reisnieuws
Droom weg bij deze felblauwe meren en baaien

02 feb 2017, Wat is het toch aan de kleur blauw in water, van azuur tot donker, dat ons reizigers zo aantrekt? Is het de associatie met verre oorden? In dat geval weten wij zeker dat deze zes meren en baaien je in vervoering zullen brengen.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.