Gratis skiën doe je zo!  image
Koenthal

Gratis skiën doe je zo!

Wat doe je als je graag gratis wilt skiën, maar alleen de skipas van iemand van het andere geslacht bij je hebt? Inderdaad, je beweert dat je midden in een geslachtsverandering zit!

Dat deed in ieder geval een jonge vrouw in Keystone, Colorado in de Verenigde Staten. Ze wilde graag skiën, maar had alleen de skipas van haar vriend bij zich en geen zin om een nieuwe pas aan te schaffen.

Oplettend

Helaas voor haar was het personeel bij de skiliften erg oplettend. Ze werd geconfronteerd met het feit dat de foto niet klopte met de werkelijkheid. Toen haar pasje door de scanner werd gehaald, verscheen er op het beeldscherm de naam en afbeelding van een man.

Nattigheid

Gelukkig had de vrouw haar smoes al klaar. Ze zou midden in een geslachtsverandering zitten en daarom was de foto niet lijkend. Ze wist echter niet zo snel 'haar' geboortedatum te zeggen, dus voelden de controleurs enige nattigheid.

Geschokt

De politie werd erbij geroepen en 'haar' vader werd gebeld. Die wist echter niets af van een eventuele geslachtsverandering van zijn zoon en reageerde nogal geschokt. Uiteindelijk besloot de politie het nummer te draaien van de skipashouder zelf; deze nam gewoon op. Hij gaf meteen toe dat zijn vriendin op zijn pas aan het skiën was.

Problemen

De vrouw zit nu zwaar in de problemen. Ze wordt namelijk beschuldigd van diefstal van meer dan $500 en het aannemen van een valse identiteit.


Foto door: jonne1985.reisreporter.nl

Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.