Verenigde Staten Artikelen & Blogs

Reisnieuws

FOTO: Grootste cruiseschip klaar

Gepubliceerd: 19 nov 2009
0

's Werelds grootste cruiseschip ligt in Florida klaar voor vertrek. Met de tropische naam 'Oasis of the Seas', is de eerste bestemming van het schip zeer passend. Het 5400 passagiers tellende schip vaart op haar eerste reis af naar de Caribische eilanden.

Momenteel wordt de Oasis of the Seas klaargemaakt voor vertrek in de haven van Fort Lauderdale, Florida. Het luxe cruiseschip bevat 21 zwembaden, een aquapark, een golfbaan en een casino. En wie altijd al had willen schaatsen in de Caribbean kan zijn hart ophalen met de ijsbaan op het schip.

Drijvend dorp

De Oasis lijkt meer op een drijvende stad dan op een schip. Ze bestaat uit 16 verdiepingen en heeft zelfs zeven themawijken, waaronder een spawijk. Ook is er voor de natuurliefhebbers die iets anders willen zien dan water, een Central Park aangelegd met echte bomen en planten.

Inwijding

In Florida zijn ze al dagen onder de indruk van het cruiseschip. Iedereen probeerde een glimp te vangen van de Oasis, wat leidde tot enorme chaos op de wegen. Deze week wordt het schip ingewijd met een groot feest, waarbij popster Rihanna een optreden geeft en de populaire talkshow 'Good Morning America', een live show vanaf het schip uitzendt.
Foto's door: Oasisoftheseas.com

Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Verenigde Staten artikelen
Reisnieuws
Ongeluk! Skiër overleeft val van 45 meter en filmde alles

15 feb 2017, Stel je voor: je bent lekker zorgeloos aan het skiën en ineens houdt de berg op. Het overkwam deze pechvogel, die maar liefst vijfenveertig meter naar beneden kukelde! Gelukkig lag er zestig centimeter sneeuw. Zijn GoPro-camera filmde het ongeluk.

0
Reisnieuws
Tegenvallers! 's Werelds saaiste toeristische trekpleisters

07 feb 2017, Je kent het wel. Je gaat voor het eerst naar een stad of land en stelt je héél veel voor van een bepaalde bezienswaardigheid. Ten onrechte, want in werkelijkheid stelt het niets voor. Dit zijn onze tegenvallers. Wat zijn de jouwe?

1
Reisnieuws
Droom weg bij deze felblauwe meren en baaien

02 feb 2017, Wat is het toch aan de kleur blauw in water, van azuur tot donker, dat ons reizigers zo aantrekt? Is het de associatie met verre oorden? In dat geval weten wij zeker dat deze zes meren en baaien je in vervoering zullen brengen.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.