Verenigde Staten Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Mini-caravan achter de fiets

Gepubliceerd: 18 sep 2009
0

Een caravan waar alles inzit wat je als reiziger nodig hebt, die niet meer dan 45kg weegt en achter je fiets past. Paul Elkins uit Washington heeft de compacte caravan ontworpen en gebouwd voor zijn reis naar de Nevada woestijn.

“Ik heb materialen gebruikt die ik nog had liggen, zoals aluminium en plastic??, zegt Paul. Ondanks de gerecyclede materialen is het mini huis op wielen enorm sterk. “De caravan heeft windsnelheden van 96 km per uur overleefd en temperaturen van 100 graden Celsius moeten verduren en hij heeft dat prima gedaan??, vertelt de trotse uitvinder.

Complete inboedel

De mini-caravan bevat onder andere een douche, een bed, een vrieskist, een uitklaptafel en zelfs een ventilator. “Het heeft alle gemakken van thuis??, vindt Paul. “Behalve een wc voor de grotere boodschap.??

Sterren kijken

Ook heeft de Amerikaanse reiziger nog een leuk detail toegevoegd aan zijn praktische huis op wielen. Aan de zijkant steekt een doorzichtige bubbel uit de caravan. Dit is het hoofdeinde van zijn bed en is gemaakt om 's nachts de sterren te kunnen bewonderen terwijl Paul in slaap valt.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Verenigde Staten artikelen
Reisnieuws
Bizar. Deze 7 landen bestaan niet écht...

24 feb 2017, Buiten de gebaande paden treden? Met deze zeven landen die niet officieel worden erkend gaat dat zeker lukken!

0
Reisnieuws
Skiër overleeft val van 45 meter en filmde alles

15 feb 2017, Stel je voor: je bent lekker zorgeloos aan het skiën en ineens houdt de berg op. Het overkwam deze pechvogel, die maar liefst vijfenveertig meter naar beneden kukelde! Gelukkig lag er zestig centimeter sneeuw. Zijn GoPro-camera filmde het ongeluk.

0
Reisnieuws
Tegenvallers! 's Werelds saaiste toeristische trekpleisters

07 feb 2017, Je kent het wel. Je gaat voor het eerst naar een stad of land en stelt je héél veel voor van een bepaalde bezienswaardigheid. Ten onrechte, want in werkelijkheid stelt het niets voor. Dit zijn onze tegenvallers. Wat zijn de jouwe?

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.