'Eén kamer met tattoo, graag' image
Wilfried

'Eén kamer met tattoo, graag'

Mensen nemen van alles mee uit een hotel als aandenken aan hun verblijf: shampoo, zeepjes, zelfs handdoeken en badjassen worden meegegapt. Maar in de Verenigde Staten kun je een wel heel permanente herinnering aan je hotelverblijf krijgen.

Hotel Erwin in Venice Beach biedt haar gasten een nieuw pakket aan: het 'Ink and stay pakket'. Vanaf $ 399 (€ 278) krijg je een kamer, een tatoeagewaardebon ter waarde van $ 100 (€ 70) lotion, een icepack en een fles tequila om te pijn te verzachten.

Inspiratie opdoen

De waardebon kun je verzilveren bij huistattooer en graffiti artist Norm. Mocht je niet weten wat je wilt laten tatoeëren, dan kun je inspiratie opdoen in het hotel zelf: Norm is namelijk tevens verantwoordelijk voor alle graffitikunst op de muren van het hotel.

I Heart Hotel Erwin

Voor wie echt niet weet wat voor tatoeage hij wil, maar wel lef heeft, heeft het hotel in Los Angeles wel een hele speciale aanbieding: wie 'I Heart Hotel Erwin' voorgoed in zijn huid laat kalken, krijgt van het hotel een bonus van maar liefst $ 500 (€ 348). Daarmee is je verblijf dan ook meteen betaald.

Tijdelijk

Mocht je iets minder permanents en pijnlijks willen, dan kun je ook kiezen voor een tijdelijke tattoo.

Bekijk de meester aan het werk





Het Ink and stay aanbod is geldig tot 30 december 2009.

Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.