Verenigde Staten Artikelen & Blogs

Reisnieuws

VIDEO: Spring in 't Veld

Gepubliceerd: 12 mei 2009
2

Hoe vind je voedsel als je bord ondergesneeuwd is? En als je eten nog beweegt? Als vos moet je niet alleen heel goed kunnen horen, maar ook een razendsnel reactievermogen hebben. Deze vos heeft in ieder geval goed opgelet bij meetkunde...

deel dit artikel met je vrienden:
Meer Verenigde Staten artikelen
Reisnieuws
Ongeluk! Skiër overleeft val van 45 meter en filmde alles

15 feb 2017, Stel je voor: je bent lekker zorgeloos aan het skiën en ineens houdt de berg op. Het overkwam deze pechvogel, die maar liefst vijfenveertig meter naar beneden kukelde! Gelukkig lag er zestig centimeter sneeuw. Zijn GoPro-camera filmde het ongeluk.

0
Reisnieuws
Tegenvallers! 's Werelds saaiste toeristische trekpleisters

07 feb 2017, Je kent het wel. Je gaat voor het eerst naar een stad of land en stelt je héél veel voor van een bepaalde bezienswaardigheid. Ten onrechte, want in werkelijkheid stelt het niets voor. Dit zijn onze tegenvallers. Wat zijn de jouwe?

1
Reisnieuws
Droom weg bij deze felblauwe meren en baaien

02 feb 2017, Wat is het toch aan de kleur blauw in water, van azuur tot donker, dat ons reizigers zo aantrekt? Is het de associatie met verre oorden? In dat geval weten wij zeker dat deze zes meren en baaien je in vervoering zullen brengen.

0

Reacties van bezoekers Reageer

Dapau

Door: Dapau • Geplaatst op

Dat is nog eens een echte Rekel! Fantastisch!

sigi

Door: sigi • Geplaatst op

Wat een prachtige opname is dit, ik zat gewoon op het randje van mijn stoel vol spanning te wachten tot hij zou springen.
Heel erg mooi.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.