Alaska Artikelen & Blogs

Reisnieuws

TV: Deadliest Catch 5

Gepubliceerd: 26 okt 2009
0

Deadliest Catch keert terug op Discovery Channel met een nieuwe serie afleveringen over één van de gevaarlijkste beroepen ter wereld: krabvisser.

Kapiteins Sig Hansen (van de ‘Nortwestern’), Phil Harris (‘Cornelia Marie’), Keith Colburn (‘Wizard’) en Jonathan en Andy Hillstrand (‘Time Bandit’) maken zich op voor een nieuw avontuurlijk seizoen in de open wateren van Alaska.

Bemanning

Samen met de bemanning van de vissersboten zullen ze het water in Alaska trotseren. De stormen zijn behoorlijk stevig dit jaar.

Omgekomen

Er valt niet te sollen met de werkzaamheden van de mannen, dat bleek wel in de vorige serie van het programma. Tijdens de opnamen zijn toen 7 bemanningsleden van een vissersboot in de Beringstraat in Alaska omgekomen.

Gezondheid

Het was de vraag of iedereen van de eerdere series kon deelnemen aan de opnames. Twee van de hoofdpersonen van het programma kampen met gezondheidsproblemen. Keith heeft net kanker overleefd en Phil weet niet of hij met een embolie aan zijn been wel mag varen.

Vangsten

De krabvissers hebben vele duizenden euro’s in hun boten geïnvesteerd. Dit hopen zij met de vangsten terug te kunnen verdienen. Er is geen zekerheid voor de schippers of dit lukt.

Ruiger, groter, heviger

In de komende afleveringen zijn de zeeën nog ruiger, de belangen groter en is de spanning heviger dan ooit te voren...

Kom vast in de stemmingDe nieuwe afleveringen van Deadliest Catch 5 zijn vanaf maandag 26 oktober om 22.00 uur op Discovery Channel te zien.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Verenigde Staten artikelen
Bizar
Wow: toeristen komen wel heel dichtbij deze wilde beer

30 apr 2016, Wauw! Deze toeristen in het Katmai National Park in Alaska komen bizar dichtbij een wilde bruine beer en haar twee jongen! Normaal gesproken levensgevaarlijk, want beren staan erom bekend erg beschermend te zijn als het om hun jongen gaat. DO NOT ...

0
Bizar
Door: Emily Gohres
Inpakken geblazen! De top 10 koudste plekken op aarde

03 feb 2016, Is Nederland nog lang niet koud genoeg voor je en ben je op zoek naar het ultieme wintergevoel? Wij vertellen je waar de koudste plekken op aarde te vinden zijn. Niet geschikt voor koukleumen!

0
Reportage
De mooiste gletsjertocht van Alaska

19 jan 2016, Er zijn duizenden gletsjers in Alaska, de noordelijkste staat van de VS. Een aantal van de mooiste kun je (met gids) beklimmen, zoals de Mendenhallgletsjer bij Juneau.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.