Alaska Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Fucking is sekstoeristen beu

Gepubliceerd: 02 aug 2009
0

Het Oostenrijkse dorpje Fucking heeft zijn naam niet mee. Het plaatsje bij Salzburg trekt veel toeristen, maar helaas hebben de nieuwsgierigen niet allemaal het beste voor met Fucking; het dorpje wordt al enige tijd overspoeld door sekstoeristen.

Bij het plaatsnaambord Fucking filmen toeristen zichzelf terwijl ze seksuele handelingen verrichten. Het dorpje heeft al langer last van dit soort sekstoeristen, maar de laatste tijd gaan ze steeds vaker tot de actie over met het bord op de achtergrond. 'Ze denken ieder vast dat ze de eerste zijn die dat geintje bedenken, maar geloof mij: dat zijn ze niet. We zijn het helemaal beu en gaan er nu iets aan doen.', aldus een vermoeide dorpeling.

Beveiligingscamera's

Fucking is een zeer traditionele gemeente en is geshockeerd door het onsmakelijke gedrag. Er hangen nu beveiligingscamera’s bij de plaatsnaamborden zodat creatieve koppeltjes meteen worden gesnapt. De bewoners hopen met de camera's af te schrikken zodat de toeristen besluiten een gewone foto te maken.

Herkomst naam

Hopelijk weren de beveiligingscamera's de toeristen af. Zo niet, dan is het misschien het proberen waard het dropje van een andere naam te voorzien. De bizarre naam Fucking is een afgeleide van een edelman uit de zesde eeuw, heer Focko. De toevoeging 'ing' betekent ‘familie van' in het Germaans. In 2004 stemden de bewoners van Fucking over de naam, maar besloten deze toch te handhaven.

Bizarre plaatsnamen

De Oostenrijkse plaatsen Windpassing (scheten laten) en Wank am See (to wank = rukken) hebben tevens een referendum over hun naam gehouden en besloten ook de naam te handhaven.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.

deel dit artikel met je vrienden:
Meer Verenigde Staten artikelen
Bizar
Wow: toeristen komen wel heel dichtbij deze wilde beer

30 apr 2016, Wauw! Deze toeristen in het Katmai National Park in Alaska komen bizar dichtbij een wilde bruine beer en haar twee jongen! Normaal gesproken levensgevaarlijk, want beren staan erom bekend erg beschermend te zijn als het om hun jongen gaat. DO NOT ...

0
Bizar
Door: Emily Gohres
Inpakken geblazen! De top 10 koudste plekken op aarde

03 feb 2016, Is Nederland nog lang niet koud genoeg voor je en ben je op zoek naar het ultieme wintergevoel? Wij vertellen je waar de koudste plekken op aarde te vinden zijn. Niet geschikt voor koukleumen!

0
Reportage
De mooiste gletsjertocht van Alaska

19 jan 2016, Er zijn duizenden gletsjers in Alaska, de noordelijkste staat van de VS. Een aantal van de mooiste kun je (met gids) beklimmen, zoals de Mendenhallgletsjer bij Juneau.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.