Droom weg bij de tofste Airbnb's image
Marieke2802

Droom weg bij de tofste Airbnb's

Wat een uitvinding, Airbnb! Nu het concept de wereld veroverd heeft, ontpoppen de mooiste en meest idyllische verblijfplaatsen op de gaafste plekken. Ben jij benieuwd naar de meest droomachtige Airbnb’s van dit moment? Kijk snel.

Romantische avonden op Ibiza (Foto: yourlittleblackbook.me)



1. Hippie busje, Ibiza



Wil jij Ibiza als een echte hippie ervaren? Slaap dan een nachtje in deze gave hippie bus met vintage design. De bus staat op de rotsachtige rand van Cala Comte. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht op de oceaan en de beste zonsondergangen van Ibiza. Verras jouw hippie geliefde met een romantische avond op deze fantastische plek vanaf € 250 per nacht.



Kijk op: https://www.airbnb.nl/rooms/1415162



2. Modern Ranch house, Californië



Dit huis brengt de industriële moderne architectuur en de natuurlijke zonovergoten Californische woestijn samen. Solar panelen zorgen voor elektriciteit en warm water. Om volledig te kunnen genieten van de serene omgeving is er geen tv en géén wifi in dit eco-verblijf.  Op deze plek kan je je tijd doorbrengen vanaf € 346 per nacht.



Kijk op: https://www.airbnb.nl/rooms/19606



3. Boomhut, Atlanta





Een nachtje de boom in (Foto: yourlittleblackbook.me)



Was jij als kind vroeger ook een fanatieke boomhuttenbouwer? En kon je je daar uren terugtrekken? Met deze gave ingerichte Airbnb boomhut kun jij die kinderherinneringen herleven. Dus wil jij je weer eens heerlijk thuis voelen in een sfeervolle fantasiewereld? Boek dan deze droomachtige boomhut vanaf € 318 per nacht.



Kijk op: https://www.airbnb.nl/rooms/1415908



4. Pirates of the Caribbean, Californië



Ben jij groot fan van Pirates of the Caribbean en lijkt het je wat om je een vakantie lang piraat te spelen van je eigen Airbnb? Verblijf dan vanaf € 131 per nacht in deze gateway midden in de Topanga Canyon in Californië. De Airbnb is ingericht met tropische planten, tipi’s, totempalen, beelden en schedels. ’s Avonds wordt je verrast met een kleurrijk lichtspektakel.



Kijk op: https://www.airbnb.nl/rooms/507927



5. Zeeschelphuis, Mexico



Het zon, zee, strand gevoel (Foto: glamour.nl)



Als overvolle zwembaden en toeristen trekpleisters niet jouw idee zijn van een ontspannen vakantie, laat je dan verrassen door dit bijzonder ontworpen zeeschelp huis. De perfecte plek om je terug te trekken op Isla Mujeres in Mexico. Dit is mogelijk vanaf € 272 per nacht.



Kijk op: https://www.airbnb.nl/rooms/530250



6. Cottage, Canada



(Foto: glamour.nl)



Deze cottage is een gastvrij en gezellig toevluchtsoord op Mayne Island in Canada. Hier bevind je je tussen de schapen, tuinen en boomgaarden. De Airbnb is gebouwd van alleen lokale, duurzame natuurlijke materialen. Je kan er al verblijven vanaf € 99 per nacht.



Kijk op: https://www.airbnb.nl/rooms/1720832



7. Koepelwoning, Californië



Wil jij ontsnappen aan het dagelijks drukke leven en even opladen? Verblijf dan voor € 138 per nacht in de woestijn van Californië. De koepelwoning in Joshua Tree is volledig ingericht in bohemien stijl. ’s Avonds komt er zelfs een lokale juice guru op bezoek voor verse fruitdrankjes.



Kijk op: https://www.airbnb.nl/rooms/2093755



8. Bamboe huis, Bali





Het bamboe-huis (Foto: yourlittleblackbook.me)



Dit huis is gelegen aan de Ayung rivier en helemaal gebouwd van Bamboe. Vanaf deze plek heb je een fantastisch uitzicht met een heerlijk zacht briesje. De Balinese rust en relaxte sfeer van het bamboe huis laten je volledig ontspannen. Verblijf op deze bijzondere plek vanaf € 314.



Kijk op: https://www.airbnb.nl/rooms/798483