Honduras Artikelen & Blogs

Reisnieuws
Dit zijn de gevaarlijkste landen ter wereld

18 jul 2016, Er zijn altijd landen die de meeste toeristen liever vermijden. In deze landen heerst bijvoorbeeld een grimmige sfeer tijdens de nachturen, je kan er als vrouw niet alleen over straat of het land staat bekend om corrupte bendes die het voornamelij...

4
Reisnieuws
Wauw! 10 hemelse stranden

05 apr 2016, Felblauwe, bijna doorzichtige zeeën waarin je de vissen alle kanten op ziet schieten. Schone bountystranden met hagelwit zand en palmbomen op de achtergrond. Dit zijn tien heerlijke, paradijselijke stranden op aarde.

3
Reportage
De mooiste ontdekkingen van Honduras

30 jan 2016, Op veel plekken in Honduras ben je nog een echte ontdekkingsreiziger. Of kun je in elk geval in alle stilte de mooiste ontdekkingen doen.

0
Reisnieuws
Door: Emily Gohres
Zika-virus breidt uit. Wel of niet naar Latijns-Amerika

29 jan 2016, Het is je waarschijnlijk niet ontgaan; Zuid- en Midden-Amerika kampt met een epidemie van het zika-virus. Wij vertellen je wat je moet weten als je van plan was naar deze werelddelen te reizen.

0
Reportage
De mooiste onbekende eilanden van de Cariben

14 jul 2015, Iedereen is bekend met de ABC-eilanden, Cuba en de Dominicaanse Republiek. Maar ken je deze paradijselijke Caribische eilandjes voor de kust van Honduras al?

1
  • Pagina 1 van de 1