Dominicaanse Republiek visum

Als je op reis gaat naar Dominicaanse Republiek, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Dominicaanse Republiek nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Dominicaanse Republiek heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Dominicaanse Republiek bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Dominicaanse Republiek overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Dominicaanse Republiek gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Dominicaanse Republiek

Meer Dominicaanse Republiek inspiratie

De naam Punta Cana is afgeleid van de punt van het eiland waar veel suikerriet (cana) groeit en ligt in het gebied dat als eerste het gehele jaar voorzien we...

>>

Een excursie naar Paradise Island brengt je naar een zandbank van fijn wit zand. Vanaf deze vrij kleine plek niet ver van de kust kun je snorkelen of duiken....

>>

Op het schiereiland Samana kun je nog echte bountystranden vinden. Huur een quad en ga met een gids op pad. Die kan je naar de mooiste ongerepte stranden bre...

>>