Victoria

Victoria is de hoofdstad van de provincie British Columbia in het westen van Victoria. De stad is gelegen op Vancouver Island, vanwaar je per veerboot in anderhalf uur naar Vancouver vaart op het vasteland. Bezienswaardigheden van Victoria zijn de haven, de vuurtoren, het parlementsgebouw en de Christ Church Cathedral.

Informatie over Victoria

Beste foto's & tips van Victoria

'485911' door hansdewildt '485911' door hansdewildt

CanadaVictoria

CanadaVictoria

Alternatief wonen !

hansdewildt

Om de hoek van Victoria's Inner Harbour ligt Fisherman’s Wharf. Het is een heerlijk plekje dat nog ontdekt moet worden. Deze unieke maritieme bestemming biedt voedsel kiosken , unieke winkels en eco-tour avonturen. Het is heerlijk wandelen naar de dokken en je kunt er verse vis eten, zo van de boot. Verser kan het niet. Het is er nooit saai, omdat er in al die woonbootjes excentrieke types wonen die samen een grote commune vormen. Je krijgt er al gauw het gevoel van de jaren 60. Ik zou er liever wonen dan in al die flats aan de rand van deze geweldige stad !

'484984' door hansdewildt '484984' door hansdewildt

CanadaVictoria

CanadaVictoria

Wonen in Victoria !

hansdewildt

Net om de hoek van Victoria's Inner Harbour ligt Fisherman’s Wharf. Het is een verborgen schat die nog ligt te wachten om ontdekt te worden. Deze unieke maritieme bestemming biedt voedsel kiosken , unieke winkels en eco-tour avonturen. Het is heerlijk wandelen naar de dokken en je kunt er verse vis eten, zo van de boot. Verser kan het niet. Het is er nooit saai, omdat er in al die woonbootjes excentrieke types wonen die samen een grote commune vormen. Je krijgt er al gauw het gevoel van de jaren 60. Ik zou er liever wonen dan in al die flats aan de rand van deze geweldige stad !

'486593' door hansdewildt '486593' door hansdewildt

CanadaVictoria

CanadaVictoria

Mooi Victoria !

hansdewildt

Victoria is een geweldig mooie en sfeervolle stad. Er is veel te beleven, vooral aan de haven is het een levendige bedoening en er hangt altijd een heerlijk sfeertje. Ook is het de moeite waard om 's avonds even naar de haven te lopen. Er zijn veel leuke restaurantjes waar je heerlijk op het terras kunt dineren met zicht op het parlementsgebouw, dat dan erg mooi verlicht is.

Laat kaart zien