Canada Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Ouders vergeten peuter

Gepubliceerd: 15 mei 2008
0

Het leek een scène uit Home Alone. Een familie uit de Filipijnen die emigreerde naar Canada, vergat tijdens een overstap in Vancouver hun zoontje mee te nemen in het vliegtuig naar eindbestemming Winnipeg.

Haast
In zijn haast het vliegtuig te halen, raakte de vader de rest van de familie kwijt. Terwijl hij in de veronderstelling was dat zijn zoontje bij zijn vrouw en schoonouders was, dachten die juist dat de peuter onder de hoede van zijn vader was.

Verdeeld
Doordat zij verdeeld over het vliegtuig zaten en nog altijd in de veronderstelling waren dat hun zoontje zich bij hun wederhelft bevond, merkten de ouders ook daar niet op dat ze iets misten. Bovendien zou de peuter tijdens de vlucht op schoot zitten bij de ouders en had daarom geen instapkaart nodig. Hierdoor merkte ook het vliegtuigpersoneel niets.

Eerste vliegtuig terug
Gelukkig merkte een veiligheidsmedewerker van de luchthaven in Vancouver het kind op. Hij probeerde de ouders op te sporen. Dit lukte uiteindelijk, waarna de vader bij aankomst in Winnipeg meteen het eerste vliegtuig terugnam naar zijn zoontje.

Ben jij ook wel eens iets belangrijks vergeten op reis? En wat waren de gevolgen hiervan? Plaats een reactie, wij zijn benieuwd!
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Canada artikelen
Reisnieuws
Door: Noor Dekker
Dit zijn de 10 vrolijkste landen ter wereld

21 okt 2016, Ben je op zoek naar een mooie reisbestemming met vrolijke inwoners? Het 2016 World Happiness Report van de Verenigde Naties helpt je een handje. Zij maken jaarlijks een lijst van de landen met de meest gelukkige inwoners en ja daar staat Nederland...

0
Reisnieuws
Droom weg bij de tofste Airbnb's

29 aug 2016, Wat een uitvinding, Airbnb! Nu het concept de wereld veroverd heeft, ontpoppen de mooiste en meest idyllische verblijfplaatsen op de gaafste plekken. Ben jij benieuwd naar de meest droomachtige Airbnb’s van dit moment? Kijk snel.

0
Reisnieuws
Wauw: 's werelds mooiste watervallen

22 aug 2016, Onze wereld herbergt veel adembenemende watervallen. Ze zijn er in alle soorten, maten en op verschillende bestemmingen. Maar welke waterspektakels moeten echt op je bucketlist? Het is een lastig keuze. Columbus helpt je graag en zet er alvast 8 v...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.