Tussenlanding om bier image
Koenthal

Tussenlanding om bier

Dat bier volgens een bekende reclame als gemeenschappelijk bezit wordt gezien, nam de volgende passagier wel heel erg letterlijk.

Een vliegtuig van Air Canada Jazz maakte tijdens een vlucht een ongeplande tussenlanding, omdat een man blikjes bier uit de dranktrolley had gestolen.

Bewijsmateriaal

Vervolgens probeerde hij de leeggedronken blikjes door het toilet te spoelen, zodat er geen bewijsmateriaal meer zou zijn.

Tussenstop

Het vliegtuig, dat van Vancouver naar Fort McMurry in Alberta vloog, maakte afgelopen dinsdag een tussenstop in Kelowna, Britisch Columbia. Daar aangekomen werd de 23-jarige dief door de politie gearresteerd.

Verdachten

De politie heeft nog twee andere passagiers ondervraagd, maar zij beweerden dat ze voorafgaand aan de vlucht al hadden gedronken en niets met het voorval te maken hadden.

Aanklacht

De 23-jarige passagier hangt nu een aanklacht boven het hoofd vanwege het verstoren van een vlucht. De twee andere verdachten gaan vrijuit.

Nederland

Bij een Nederlandse luchtvaartmaatschappij had de man dit probleem waarschijnlijk niet gehad. Volgens onderstaande reclame wordt bier namelijk gezien als gemeenschappelijk goed. Het is immers toch óns bier?





Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.