Bermuda foto's & tips

'375472' door Hanwag '375472' door Hanwag

BermudaHamilton

BermudaHamilton

Horseshoe bay beach

Hanwag

Tijdens een reis langs de Grote Oceaan heb ik een tussenstop op het Bounty Island Bermuda, wat van oorsprong Engelse invloeden heeft zoals links rijden en stuur aan linkse kant. Het eiland is berucht om zijn Bermuda Triangle, en wordt omringd door een rif, waar menig schepen zijn gezonken, en je prachtig kan duiken op nog geen 15m diepte. Ook vindt je hier een van s'werelds mooiste verkozen strand: Horseshoe bay beach. Tijdens het hoogseizoen ligt dit strand helaas afgeladen met touristen, maar buitenom dit seizoen waan je je hier nagenoeg alleen.

'392201' door Bluebird '392201' door Bluebird

BermudaHamilton

BermudaHamilton

Korte Broek Agent

Bluebird

In Hamilton op het eiland Bermuda lopen veel mensen in korte broek. Ook deze agent die buiten het hoofd koel houden ook zijn benen koud hield. Alhoewel... Onder de officiële korte broek draagt men wel lange kniekousen. Bermuda is heel lang een Britse kolonie geweest en dat valt goed af te zien aan de pet die deze verkeersagent draagt. De korte broek is op dit eiland een nette manier van kleden in tegenstelling tot bij ons.

'439753' door CDees '439753' door CDees

BermudaHamilton

BermudaHamilton

Sunset Bermuda

CDees

Het plaatje zegt genoeg: Een mooie sunset over het Bounty Island Bermuda in the great atlantic. Bermuda is overigens van Engels invloeden en dat is te merken in het verkeer en hun eigen geld.

'552501' door con26 '552501' door con26

BermudaHorseshoe Bay

BermudaHorseshoe Bay

Genieten op strand

con26

Deze foto heb ik van onze dochter gemaakt op horseshoe beach, Bermuda. Prachtig strand! Het zand lijkt op roze/gele poeder. We hebben er onze ogen uitgekeken, zo mooi!

'552503' door con26 '552503' door con26

BermudaDockyard

BermudaDockyard

Bermuda cruise!

con26

Foto van onze cruiseboot in Bermuda. De trip was 8 dagen vanaf Bosten naar Bermuda en terug. Fantastische ervaring! De Norwegian Dawn is een niet al te groot schip, maar daardoor wel persoonlijker. Na een week veel leuke contacten met de bemanning.