Bahamas Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Video: Onderwater base jump

Gepubliceerd: 27 jul 2010
0

Base jumpen en freediven hebben heel veel met elkaar gemeen als we Guillaume Néry, de wereldrecordhouder freediven, en zijn vriendin Julie Gautier mogen geloven. In onderstaande video is te zien hoe Néry een base jump maakt in Dean's Blue Hole bij de Bahama's.

Het gat is met 202 meter het diepste ter wereld. Het filmpje ziet er indrukwekkend uit, maar de filmmakers geven zelf toe dat het compleet in scène is gezet. Het is een artistiek project dat als doel heeft de kracht van de elementen water, aarde en lucht en het gevoel van vrijheid, harmonie en ontdekking op de kijker over brengen. In werkelijkheid is het echter onmogelijk om een freedive van 200 meter te maken.

Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Bahamas artikelen
Foto-album
Buitenaards! Beroemde reisspots vanuit de ruimte

15 dec 2016, Als iemand kijk heeft op de wereld is het ruimtevaartorganisatie NASA wel, getuige deze prachtige, buitenaardse plaatjes. Sommige hebben wel wat weg van een abstract schilderij, vind je niet?

0
Reisnieuws
Door: Tom Aussems
Dit zijn de 10 duurste vakanties ter wereld

24 aug 2015, In Nederland hebben we nauwelijks reden tot klagen. Maar met een vette reischeque weten we altijd wel raad. Voor mensen die simpelweg níét weten wat ze met hun eclatante reisbudget aan moeten zijn er deze exorbitante vakanties.

2
Bizar
5 idioot gekke waterglijbanen

04 aug 2015, Waterratten opgelet: deze waterglijbanen zijn absoluut een bezoekje waard. Adrenaline giert je door het lijf en je haalt snelheden die op de provinciale weg verboden zijn. De ene glijbaan nog gekker dan de ander. Durf jij ze aan?

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.