Artikelen & Blogs Noord en Midden Amerika

Reisnieuws

Reizen met overgewicht

Gepubliceerd: 02 dec 2009
0

Mensen die ruim boven het gemiddelde gewicht zitten, hebben vaak niet genoeg aan één vliegtuigstoel. De foto, bijgevoegd bij dit artikel, die onlangs in een Amerikaans toestel werd genomen, zorgt voor een discussie.

Obstakel

De foto is gemaakt door een stewardess van American Airlines. Zij liet de foto aan haar baas zien omdat de desbetreffende man haar werk onmogelijk maakte. Daarnaast is het niet geheel comfortabel voor de passagier naast hem en kan hij een obstakel vormen wanneer het vliegtuig geëvacueerd moet worden. De man had maar één stoel gereserveerd en is er bij het boarden niet op gewezen dat hij er misschien twee had moeten reserveren.

Veiligheid

Luchtvaartmaatschappijen hebben steeds vaker te kampen met reizigers die niet in hun stoel passen. Veel Amerikaanse vliegtuigen hebben al grotere riemen om de veiligheid te kunnen garanderen. Maar wanneer een dergelijk persoon het gangpad blokkeert, of de halve stoel van de buurman inneemt, roept dit de vraag op of hij verplicht moeten worden om een tweede stoel te reserveren.

Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Noord en Midden Amerika artikelen
Reisnieuws
Door: Noor Dekker
Dit zijn de 10 vrolijkste landen ter wereld

21 okt 2016, Ben je op zoek naar een mooie reisbestemming met vrolijke inwoners? Het 2016 World Happiness Report van de Verenigde Naties helpt je een handje. Zij maken jaarlijks een lijst van de landen met de meest gelukkige inwoners en ja daar staat Nederland...

0
Reisnieuws
Op deze hogeschool kun je studeren in diverse werelddelen

20 okt 2016, Stel je voor: een reizende school zonder vaste locatie. Je deelt je eten met nog 100 medeleerlingen en de ruimte die je hebt is één grote zaal. Maar in plaats van het bijwonen van lessen, leer je van de wereld om je heen. Reizen én studeren in ...

0
Reisnieuws
De 10 ruigste nationale parken in de VS

18 okt 2016, Ben je op zoek naar avontuur in de VS? Dan zijn deze nationale parken zeker de moeite waard! Neem een kijk in de wildste en meest ongerepte parken van het land.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.