Artikelen & Blogs Noord en Midden Amerika

Reisnieuws

Reizen met overgewicht

Gepubliceerd: 02 dec 2009
0

Mensen die ruim boven het gemiddelde gewicht zitten, hebben vaak niet genoeg aan één vliegtuigstoel. De foto, bijgevoegd bij dit artikel, die onlangs in een Amerikaans toestel werd genomen, zorgt voor een discussie.

Obstakel

De foto is gemaakt door een stewardess van American Airlines. Zij liet de foto aan haar baas zien omdat de desbetreffende man haar werk onmogelijk maakte. Daarnaast is het niet geheel comfortabel voor de passagier naast hem en kan hij een obstakel vormen wanneer het vliegtuig geëvacueerd moet worden. De man had maar één stoel gereserveerd en is er bij het boarden niet op gewezen dat hij er misschien twee had moeten reserveren.

Veiligheid

Luchtvaartmaatschappijen hebben steeds vaker te kampen met reizigers die niet in hun stoel passen. Veel Amerikaanse vliegtuigen hebben al grotere riemen om de veiligheid te kunnen garanderen. Maar wanneer een dergelijk persoon het gangpad blokkeert, of de halve stoel van de buurman inneemt, roept dit de vraag op of hij verplicht moeten worden om een tweede stoel te reserveren.

Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Noord en Midden Amerika artikelen
Reisnieuws
Het roer om? Op deze plekken woon je het goedkoopst

26 feb 2017, Je bent toe aan iets nieuws. Het roer moet om. Maar waarheen? Waar is het goedkoop én mooi wonen? Naar deze plekken, dichtbij en ver weg, emigreer je het goedkoopst, aldus de Amerikaanse expat-adviseur Kathleen Peddicord. Zit er iets tussen voor ...

0
Reisnieuws
Bizar. Deze 7 landen bestaan niet écht...

24 feb 2017, Buiten de gebaande paden treden? Met deze zeven landen die niet officieel worden erkend gaat dat zeker lukken!

0
Video
Zijn deze lichtzuilen mooier dan het noorderlicht?

19 feb 2017, Deze atmosferische lichtshow is nog veel zeldzamer dan het noorderlicht. Het mooie: je hoeft er de stad niet eens voor uit!

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.