Reisnieuws

Heb je nog vakantiegeld?

Gepubliceerd: 23 jul 2008 0
Laat je gewoon eens een hele week verwennen in het Emirates Palace Hotel in Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten. Het kost wel wat maar je krijgt er veel voor terug...
Dit luxe weekarrangement kost je zo’n € 575.000,- Hier krijg je dan ook wel wat voor terug! Ten eerste worden jij en je reisgezel vanaf waar dan ook ter wereld naar het hotel in Abu Dhabi gevlogen. Natuurlijk zijn de tickets inbegrepen in de prijs en je vliegt ook nog eens eerste klas.

Je kamers
Bij het hotel aangekomen maak je kennis met je persoonlijke butler – die 24 uur per dag voor je beschikbaar is – en krijg je een rondleiding door je kamers die bij elkaar zo’n 680 vierkante meter in beslag nemen.

Activiteiten
Als je bent uitgekeken op je kamer en je anderhalf meter grote plasmascherm, ga je lekker diepzee vissen, golfen of duiken naar parels. Hier reis je natuurlijk naar toe met het privé-vliegtuig van het hotel.

Met BOB!
Eten en drinken kun je natuurlijk gratis in het hotel. Wil je even verderop champagne drinken? Dan pak je even de Maybach die voor je gereserveerd is. Natuurlijk is de bijgeleverde chauffeur de BOB.

Wil je alvast wat zien van de Verenigde Arabische Emiraten? Bekijk hier de reisreporter foto's.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers: 10x straatfotografie rond de wereld

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Columbus-community een onuitputbare bron van talent is.

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Colu...

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...

Wintersporten als een pro: reistips van 3 topatleten

Ze trainen in het buitenland, doen mee aan wedstrijden in het buitenland en streven naar deelname aan de Spelen in het buitenland; deze 3 topatleten delen hun beste reistips.

Ze trainen in het buitenland, doen mee aan wedstrijden in het buitenland en streven naar deelname aan de Spelen in het buitenland; deze 3 topatleten d...