Reisnieuws

Nog kaarten voor Spelen Beijing

Gepubliceerd: 07 jul 2008 0
Op 9 augustus beginnen de eerste wedstrijddagen van de Olympische Spelen. Via de verschillende verkoopkanalen zijn de meeste toegangskaartjes al zo goed als uitverkocht.
3000 toegangskaarten
Dankzij contacten in China heeft VNC Asia Travel, dé China specialist, 3000 toegangskaarten voor uiteenlopende wedstrijden weten te bemachtigen. Ben je nog op zoek naar toegangskaarten voor de hockeywedstrijd Nederland – Pakistan, de halve finale voetbal of de basketbalwedstrijden van het Amerikaanse dreamteam? Kijk op www.vnc.nl/os2008.
Zorg wel dat je er snel bij bent, de toegangskaarten zijn populair en kunnen snel uitverkocht zijn.

Nog helemaal niets geboekt?
Heb je nog helemaal niets geboekt voor de Olympische Spelen en wil je er eigenlijk toch wel naar toe? VNC Asia Travel kan ook nog vluchten naar Beijing boeken en helpt je bij het vinden van betaalbare hotelkamers in Beijing, dit al vanaf € 53,- per persoon per nacht.

Nieuwsgierig geworden naar Beijing? Bekijk hier de Reisreporter foto's.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...

Door: Roselinde
Een bezoek aan Komodo NP wordt véél duurder

Binnenkort moeten toeristen een smak geld gaan neerleggen voor een tripje naar het Komodo Nationaal Park in Indonesië. Maar waarom eigenlijk?

Binnenkort moeten toeristen een smak geld gaan neerleggen voor een tripje naar het Komodo Nationaal Park in Indonesië. Maar waarom eigenlijk?