Reisnieuws

Ouders vergeten peuter

Gepubliceerd: 15 mei 2008 0
Het leek een scène uit Home Alone. Een familie uit de Filipijnen die emigreerde naar Canada, vergat tijdens een overstap in Vancouver hun zoontje mee te nemen in het vliegtuig naar eindbestemming Winnipeg.
Haast
In zijn haast het vliegtuig te halen, raakte de vader de rest van de familie kwijt. Terwijl hij in de veronderstelling was dat zijn zoontje bij zijn vrouw en schoonouders was, dachten die juist dat de peuter onder de hoede van zijn vader was.

Verdeeld
Doordat zij verdeeld over het vliegtuig zaten en nog altijd in de veronderstelling waren dat hun zoontje zich bij hun wederhelft bevond, merkten de ouders ook daar niet op dat ze iets misten. Bovendien zou de peuter tijdens de vlucht op schoot zitten bij de ouders en had daarom geen instapkaart nodig. Hierdoor merkte ook het vliegtuigpersoneel niets.

Eerste vliegtuig terug
Gelukkig merkte een veiligheidsmedewerker van de luchthaven in Vancouver het kind op. Hij probeerde de ouders op te sporen. Dit lukte uiteindelijk, waarna de vader bij aankomst in Winnipeg meteen het eerste vliegtuig terugnam naar zijn zoontje.

Ben jij ook wel eens iets belangrijks vergeten op reis? En wat waren de gevolgen hiervan? Plaats een reactie, wij zijn benieuwd!
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...

Hotels zijn uit! 4 unieke slaapplekken to go

Hotels zijn uit, aparte slaapplekken zijn in. En wat is er nou aparter dan slapen in een afgedankt voertuig? Dit zijn onze favorieten.

Hotels zijn uit, aparte slaapplekken zijn in. En wat is er nou aparter dan slapen in een afgedankt voertuig? Dit zijn onze favorieten.