Reisnieuws

Dode Zee Marathon

Gepubliceerd: 08 apr 2008 0
Voor de vijftiende maal zal op 11 april de Dead Sea Ultra marathon plaatsvinden in Jordanië. De marathon begint in de hoofdstad Amman op een hoogte van 900 meter boven de zeespiegel en loopt uiteindelijk naar de Dode Zee, die met ruim 400 meter onder de zeespiegel het laagste punt ter wereld is.
Je kunt tegenwoordig met diverse reisorganisaties een complete reis inclusief marathon kopen naar Jordanië. Ben je niet sportief genoeg voor het lopen van een marathon? Geen probleem. Je kunt ook relaxen in één van de vijfsterren spa-hotels bij de Dode Zee. Maar misschien kan een beloning van een helend modderbad je nog overhalen om toch één van de marathons te lopen.

De opbrengst van de Dode Zee marathon gaat naar SNCP, de Society for Care of Neurological Patients. Deze organisatie zet zich in voor neurologische patienten die geen medische kosten kunnen opbrengen.

Bekijk als voorbereiding alvast de Reisreporter foto's van Jordanië
foto: 'Bridge' door Reisreporter Rinske

deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers: 10x straatfotografie rond de wereld

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Columbus-community een onuitputbare bron van talent is.

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Colu...

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...