Reisnieuws

VNC Asia Travel beste promotor Taiwan

Gepubliceerd: 05 mrt 2008 0
VNC Asia Travel is door de Taiwanese overheid uitgeroepen tot dé promotor van Taiwan. Mirjam Gelink, marketing en pr-manager van het Nederlandse bedrijf, ontving de prestigieuze award tijdens de lancering van het Tour Taiwan 2008-2009 Festival.
Na de ceremonie heeft zij in het paleis een persoonlijke bedankje gekregen van de Taiwanese president Chen Shui-bian. Taiwan probeert al jaren het toerisme te bevorderen om de economie een positieve impuls te geven en is daarom blij met de Nederlandse inzet. De promotie van Taiwan lijkt vruchten af te werpen; het toerisme is in 2007 met vijf procent gestegen. Hiermee had Taiwan dat jaar bijna 4 miljoen bezoekers, voornamelijk afkomstig uit Japan, Zuid-Korea, Maleisië, Hong Kong, Singapore en China.

Het vulkanische Taiwan, dat ongeveer net zo groot is als Nederland, heeft naast machtige bergen ook veel tempels, markten en een prachtige kust. ‘Ik was zeer verrast door de vele mogelijkheden die het eiland te bieden heeft. Vooral de enorme gastvrijheid van de Taiwanezen heeft een diepe indruk op mij achtergelaten’, aldus Mirjam Gelink, die zes jaar in het land heeft gewoond.

Het vulkanische eiland dat ongeveer net zo groot is als Nederland heeft naast haar bergen ook veel tempels, nachtmarkten en een prachtige kust. ‘Ik was zeer verrast door de vele mogelijkheden die het eiland te bieden heeft. Vooral de enorme gastvrijheid van de Taiwanezen heeft een diepe indruk op mij achtergelaten’ aldus Mirjam Gelink, die zes jaar op het eiland heeft gewoond.

Voor meer informatie over VNC Asia Travel klik hier

deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Door de lens van Columbus Travel-fotografe Manon van de Zwaal

Fotografe Manon van der Zwaal is recent voor Columbus Travel op reis geweest naar Jordanië. In een interview vertelt ze over haar werk voor Columbus Travel en de bijzondere reis naar Jordanië die ze gemaakt heeft.

Fotografe Manon van der Zwaal is recent voor Columbus Travel op reis geweest naar Jordanië. In een interview vertelt ze over haar werk voor Columbus T...

Video vrijdag: de tien minst ontdekte plekken op aarde

In de nieuwste editie van Columbus Travel nemen we je mee op ontdekkingsreis naar bijzondere plekken en afgelegen oorden. De video voor deze vrijdag past dan ook perfect bij het thema van editie 83. Kijk mee naar de minst ontdekte plekken op aarde. 

In de nieuwste editie van Columbus Travel nemen we je mee op ontdekkingsreis naar bijzondere plekken en afgelegen oorden. De video voor deze vrijdag p...

Ontmoet reisfotograaf Pie Aerts

In zijn nieuwe fotoboek Tales From The Roads Less Traveled plaatst reisfotograaf Pie Aerts eens niet de natuur, maar de mens en zijn leefwijze op een voetstuk. ‘Met dit boek wil ik aantonen dat wij in Nederland nog zóveel kunnen leren van de mensen die langs the roads less traveled leven.’ Wij krege...

In zijn nieuwe fotoboek Tales From The Roads Less Traveled plaatst reisfotograaf Pie Aerts eens niet de natuur, maar de mens en zijn leefwijze op een...