Reisnieuws

VNC Asia Travel beste promotor Taiwan

Gepubliceerd: 05 mrt 2008 0
VNC Asia Travel is door de Taiwanese overheid uitgeroepen tot dé promotor van Taiwan. Mirjam Gelink, marketing en pr-manager van het Nederlandse bedrijf, ontving de prestigieuze award tijdens de lancering van het Tour Taiwan 2008-2009 Festival.
Na de ceremonie heeft zij in het paleis een persoonlijke bedankje gekregen van de Taiwanese president Chen Shui-bian. Taiwan probeert al jaren het toerisme te bevorderen om de economie een positieve impuls te geven en is daarom blij met de Nederlandse inzet. De promotie van Taiwan lijkt vruchten af te werpen; het toerisme is in 2007 met vijf procent gestegen. Hiermee had Taiwan dat jaar bijna 4 miljoen bezoekers, voornamelijk afkomstig uit Japan, Zuid-Korea, Maleisië, Hong Kong, Singapore en China.

Het vulkanische Taiwan, dat ongeveer net zo groot is als Nederland, heeft naast machtige bergen ook veel tempels, markten en een prachtige kust. ‘Ik was zeer verrast door de vele mogelijkheden die het eiland te bieden heeft. Vooral de enorme gastvrijheid van de Taiwanezen heeft een diepe indruk op mij achtergelaten’, aldus Mirjam Gelink, die zes jaar in het land heeft gewoond.

Het vulkanische eiland dat ongeveer net zo groot is als Nederland heeft naast haar bergen ook veel tempels, nachtmarkten en een prachtige kust. ‘Ik was zeer verrast door de vele mogelijkheden die het eiland te bieden heeft. Vooral de enorme gastvrijheid van de Taiwanezen heeft een diepe indruk op mij achtergelaten’ aldus Mirjam Gelink, die zes jaar op het eiland heeft gewoond.

Voor meer informatie over VNC Asia Travel klik hier

deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers: 10x straatfotografie rond de wereld

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Columbus-community een onuitputbare bron van talent is.

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Colu...

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...

5x inspirerende reisvideo’s van Zuidoost-Azië

Oh oh, we voelen de reiskriebels alweer opborrelen! Zin om een paar minuten helemaal weg te dromen bij deze bloedmooie beelden van de gaafste locaties in Zuidoost-Azië?

Oh oh, we voelen de reiskriebels alweer opborrelen! Zin om een paar minuten helemaal weg te dromen bij deze bloedmooie beelden van de gaafste locaties...