Reisnieuws

Calamiteitenfonds dekt Kenia weer

Gepubliceerd: 04 mrt 2008 0
Vanaf 1 maart kunnen reizigers naar Kenia in bijna het hele land weer een beroep doen op de dekking van het Calamiteitenfonds Reizen (CFR).
Door: evanruiten
Het land is niet geheel risicovrij, maar het CFR verstrekt wel weer de gebruikelijke dekking voor reizen. Uitzonderingen in Kenia zijn de gebieden ten noorden van de lijn Migori-Narok, ten oosten van de lijn Narok, Nakuru-Lorule en ten zuiden van de lijn Kitale-Lorule. Voor een bezoekje aan het populaire Masai Mara National Park moet het vliegtuig worden genomen. De route over de weg zou te gevaarlijk zijn en valt ook onder de dekkingsbeperking.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...

Door: Roselinde
Een bezoek aan Komodo NP wordt véél duurder

Binnenkort moeten toeristen een smak geld gaan neerleggen voor een tripje naar het Komodo Nationaal Park in Indonesië. Maar waarom eigenlijk?

Binnenkort moeten toeristen een smak geld gaan neerleggen voor een tripje naar het Komodo Nationaal Park in Indonesië. Maar waarom eigenlijk?

4x Europese winterportgebieden weg van de massa

Uhm, hallo-ow! Europa heeft méér berggebieden dan de Alpen. In deze vier onbekendere alternatieven ontsnap je aan de massa en heb je de Tiefschnee nog echt voor jezelf.

Uhm, hallo-ow! Europa heeft méér berggebieden dan de Alpen. In deze vier onbekendere alternatieven ontsnap je aan de massa en heb je de Tiefschnee nog...