Reisnieuws

Zuid-Koreaan kookt hond hospita

Gepubliceerd: 19 feb 2008 0
Een dronken Zuid-Koreaan is gearresteerd nadat hij de hond van zijn hospita had gedood voor zijn avondeten.
De hongerige dronkenlap vermoordde de chihuahua van zijn hospita en zette het beest op het vuur. Zijn kleding vatte echter vlam en veroorzaakte een rookwolk boven het eenkamerappartement. De buren raakten hierdoor gealarmeerd en lichtten de brandweer in. De brandweerlieden deden vervolgens de macabere vondst.

Hoewel het eten van hondenvlees in Europa taboe is, doen veel Aziatische landen er niet moeilijk over. In Korea wordt hondenvlees voornamelijk gebruikt voor in de Bosintang; een Koreaanse soep.

Het eten van hondenvlees mag dan illegaal zijn in Europa, volgens een Zwitserse krant kun je in sommige kantons nog steeds worstjes van hondenvlees op je bord verwachten.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...

Door: Roselinde
Een bezoek aan Komodo NP wordt véél duurder

Binnenkort moeten toeristen een smak geld gaan neerleggen voor een tripje naar het Komodo Nationaal Park in Indonesië. Maar waarom eigenlijk?

Binnenkort moeten toeristen een smak geld gaan neerleggen voor een tripje naar het Komodo Nationaal Park in Indonesië. Maar waarom eigenlijk?