Reisnieuws

Reis naar een andere planeet?

Gepubliceerd: 18 feb 2008
0

Onderzoek van de American Association for the Advancement of Science wijst uit dat de Melkweg meer planeten met mogelijk geschikte condities voor menselijk leven herbergt dan gedacht.

Volgens NASA-wetenschapper Alan Stern zal nader onderzoek bevestigen dat zich honderden of misschien zelfs duizenden aarde-achtige planeten in onze Melkweg bevinden. De kans dat de mensheid ooit andere planeten zal koloniseren, wordt hierdoor groter.

Met de komst van Richard Bransons Virgin Galactic, een toeristische spaceshuttle, komt die mogelijkheid sowieso al iets dichterbij. Hoewel de huidige spaceshuttle niet ver de ruimte in vliegt, kunnen we Branson misschien enthousiasmeren voor een ‘Milky Way’ variant. Toekomstdroom: de Melkweg op cruise control.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Branson presenteert SpaceShip Two

Een vriend probeert je jaloers te maken met zijn vakantie naar het verre Australië. Jij bent niet onder de indruk, want de reis die jij gaat maken is nog iets verder. Branson presenteerde vandaag zijn SpaceShip Two.

0
Reisnieuws
Hotel rond de maan

Deze week maakte Virgins’ voorman Branson bekend dat hij naast een ruimtehotel tevens het eerste hotel gaat lanceren dat in een baan rond de maan zal vliegen.

0
Reisnieuws
Eerste airline voor pelgrims

Een senior kardinaal van het Vaticaan start met goedkope vluchten naar heilige plaatsen, speciaal voor pelgrims. Dit maakte de BBC vandaag bekend.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.