Reisnieuws

Columbus op de vakantiebeurs

Gepubliceerd: 08 jan 2008 2
Morgen gaat de Vakantiebeurs weer van start! Natuurlijk vind je Columbus hier ook. Bezoek één van onze drie stands en win je mooiste reisfoto op superformaat!
Voor de derde keer is Columbus aanwezig, dit jaar met drie stands. Stel je brandende vragen aan de redactie en koop voor een schijntje je missende Columbus-edities. Neem je mooiste reisfoto’s mee op een USB-stick of cd naar onze hoofdstand (G047, Hal 2): elk uur wint de beste fotograaf zijn beeld op superformaat! De overige twee stands zijn A041 in Hal 1 en A091 in Hal 3.

De Vakantiebeurs is in Jaarbeurs Utrecht, van woensdag 9 januari t/m zondag 13 januari, van 10 tot 18 uur en op vrijdag tot 22 uur. Kaartjes: € 14 aan de kassa (studenten € 8), online voorverkoop € 11,50. Kijk hier voor meer informatie.
deel dit artikel met je vrienden:
 

2 reactie(s) bij "Columbus op de vakantiebeurs"

  • profile image comment

    Super bedankt dat jullie een van mijn gorilla foto's hebben uitgekozen om te vergroten op poster formaat !! Helemaal geweldig ! Was een super leuke verrassing - de gorilla poster krijgt zeker een ere plaatsje bij ons in huis ! De beurs was trouwens ook een groot succes ! We hadden bijna (schrik niet !) 16 kilo aan brochures enz. meegenomen naar huis........ genoeg inspiraties voor onze volgende reizen ......

    Door trijntje1 • geplaatst op 2008-01-14 21:37:11
  • profile image comment

    Ik ben er zeker bij !!!

    Door trijntje1 • geplaatst op 2008-01-12 17:31:57

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...

Wegdromers: 10 droomplekken in Zuidoost-Azië

Als je voor het eerst naar Zuidoost-Azië reist, is de kans groot dat je er je leven lang verknocht aan raakt. Er valt steeds weer iets nieuws te ontdekken. Laat je daarom inspireren door onze community-leden, die je voor zijn gegaan.

Als je voor het eerst naar Zuidoost-Azië reist, is de kans groot dat je er je leven lang verknocht aan raakt. Er valt steeds weer iets nieuws te ontde...