Reisnieuws

Top 12 angstaanjagende bruggen

Gepubliceerd: 10 okt 2012
3

Er zijn bruggen waar je op komt te staan die je knikkende knieën bezorgen. Dit kan komen door de hoogte, diepte of gewoon omdat het zo gammel is als maar kan! Welke van deze bruggen maakte de meeste indruk op jou?

#12De viaduct van Millau, gelegen in het zuidwesten van Frankrijk is 2460 meter lang en hangt 270 meter boven de Tarn rivier. In totaal heeft de viaduct van Millau 7 brugpijlers waarvan de hoogste 343 meter is. Dat is hoger dan de Eiffeltoren!Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of
deel dit artikel met je vrienden:

Reacties van bezoekers Reageer

treglem

Door: treglem • Geplaatst op

wat een prachtige brug ! Het is meer de constructie die eenvoudig lijkt maar prachtig het horizontale van het wegdek met het vertikale van pijlers en kabels doorbreekt.

jgrodenburg

Door: jgrodenburg • Geplaatst op

Lijkt me fantastisch om te fietsen. Kan dat?

Bartholda

Door: Bartholda • Geplaatst op

Vlak na de opening ben ik via deze brug naar huis gereden. Absoluut een spectaculaire ervaring. Er reden toen nog nauwelijks auto's over de brug, dus met een slakkengangetje gereden om zoveel mogelijk te kunnen zien. Uiteraard uitgestapt bij het informatiecentrum, de brug van alle kanten bekeken en natuurlijk massa's foto's gemaakt.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.