Reisnieuws

Win een gratis Columbus Magazine abonnement

Gepubliceerd: 27 sep 2012 0
Win met jouw mooiste vakantiefoto een gratis abonnement op Columbus Magazine!

Vandaag is het de Internationale Dag van het Toerisme en dat vieren we! CheapTickets.nl en Columbus geven 5 abonnementen op Columbus Magazine cadeau. Stuur nu jouw favoriete, meest originele vakantiefoto naar acties@cheaptickets.nl en win!Je kunt je foto t/m vrijdag 28 september 09.00 uur insturen. De prijswinnaars worden op vrijdag 28 september vóór 17.00 uur bekendgemaakt. De winnende foto's worden gepubliceerd in de volgende editie van Columbus Magazine. 

deel dit artikel met je vrienden:

Laatste artikelen

Door: Roselinde
Rooms with a view: 5x slapen in een vuurtoren

Laten we eerlijk zijn: hotelkamers zijn eigenlijk best wel saai. Tenminste, wél als je de doodnormale accommodatie-opties gaat vergelijken met een nachtje slapen in een vuurtoren!

Laten we eerlijk zijn: hotelkamers zijn eigenlijk best wel saai. Tenminste, wél als je de doodnormale accommodatie-opties gaat vergelijken met een nac...

Binnenkort naar Azië? Zo blijf je onderweg online!

Stel je voor: je bent op weg naar de paradijselijke stranden van Thailand of de rijstvelden van Vietnam. Even appen of het nieuws checken? Bij 333travel kan het vanaf nu dankzij de wifi aan boord van minibusjes in Azië.

Stel je voor: je bent op weg naar de paradijselijke stranden van Thailand of de rijstvelden van Vietnam. Even appen of het nieuws checken? Bij 333trav...

De top 5 van de Lucky shot-fotowedstrijd is bekend!

De Lucky shot-fotowedstrijd draaide om één thema: beste stranden buiten de gebaande paden. We maken de vijf beste inzendingen én de winnaar bekend!

De Lucky shot-fotowedstrijd draaide om één thema: beste stranden buiten de gebaande paden. We maken de vijf beste inzendingen én de winnaar bekend!

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.