Reisnieuws

Lees jij Columbus Magazine? Vul in & win!

Gepubliceerd: 28 aug 2012 0
Ken jij de rubriek Achtergrond? Vul dan deze enquête in en maak kans op het fotoboek 'Curaçao' (t.w.v. € 39,50) van Sinaya Wolfert. Wij verloten onder de deelnemers twee van deze boeken. Deelname duurt maximaal vijftien minuten.De rubriek Achtergrond is een vast onderdeel in Columbus. Het is een lang artikel met een thematische insteek, bijvoorbeeld de 50 mooiste vakantiehuizen ter wereld, de 40 beste trektochten, enzovoorts.


deel dit artikel met je vrienden:

Laatste artikelen

Formentera: fietsen en hiken op Ibiza's kleine zusje

De meeste toeristen bezoeken Formentera maar voor één reden: de heerlijke stranden. Maar wij kunnen er nog wel een paar opnoemen: de Rutas Verdes, groene fiets- en wandelpaden die alle uithoeken van het eiland met elkaar verbinden.

De meeste toeristen bezoeken Formentera maar voor één reden: de heerlijke stranden. Maar wij kunnen er nog wel een paar opnoemen: de Rutas Verdes, gro...

Door: Tom Aussems
Dit is het échte IJsland buiten de gebaande paden

Onze onverschrokken reporters Tim en Tom ontdekten de meest fantastische plekken die voor doorsnee bezoekers aan IJsland off-limits zijn. In deze video krijg je alvast een voorproefje!

Onze onverschrokken reporters Tim en Tom ontdekten de meest fantastische plekken die voor doorsnee bezoekers aan IJsland off-limits zijn. In deze vide...

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.